به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی خراسان شمالی، مراسم تجلیل از حجت الاسلام مظفر سالاری، نویسنده برجسته و متعهد حوزه ادبیات داستانی و فرهنگ دینی کشور، در قالب طرح ملی چهل قلم با حضور علیمحمد جهانی، مدیرکل کتابخانههای عمومی؛ حجت الاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی؛ حجت الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه های علمیه خراسان شمالی؛ منیره صادقی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و جمعی از مسئولان، نویسندگان و کتابداران استان روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه در سالن آمفی تئاتر کتابخانه عمومی علامه دهخدا بجنورد برگزار شد.
علیمحمد جهانی، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان شمالی در ابتدای این مراسم ضمن خیرمقدم به حاضرین و ابراز خرسندی از حضور این نویسنده یزدی در استان گفت: داستان نویسی و رمان نویسی ویژه کودکان و نوجوانان با قلمی شیوا، محتوایی غنی و خیال پردازی از ویژگی های آثار حجت الاسلام مظفر سالاری است.
جهانی با ابراز امیدواری از اینکه جاذبههای شخصیتی و ادبی حجتالاسلام سالاری که بیشتر در قلم او بروز کرده است، مورداستفاده نسل جوان و نوجوان قرار گیرد، عنوان کرد: محتوای غنی داستانهای وی و رعایت اصول و فنون داستاننویسی در آثار مظفر سالاری، از مهمترین ویژگی های آثار این نویسنده توانمند است.
وی خصوصیت دیگر شخصیت ادبی سالاری را قلم شیوا و جذاب وی در خلق داستانها دانست و گفت: رمان ارزشمند «رؤیای نیمهشب» که مورد تحسین مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است، به دلیل جذابیت و شیوایی قلم، مورد توجه مخاطب خاص و عام است و به همین خاطر موفق شده در مدت زمان کوتاهی به چاپ شصت و پنجم برسد.
حجت الاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه های علمیه خراسان شمالی نیز در این مراسم، اظهار داشت: اساساً آن چه در ادبیات بروز میکند، معلول ادراکات و احساسات است و این احساسات منجر به انفعالات نفسانی میشود که میتواند به شیوههای مختلف نظیر خلق آثاری همچون شعر و داستان بروز کند.
وی افزود: قرآن کریم در بیان ماجرای انبیای الهی، از ابزار داستان بهره میبرد که این امر، بیانگر آن است که داستانپردازی، یکی از اصول مهم هدایتگری است.
مدیر حوزه های علمیه استان با بیان برخی ابعاد شخصیتی سالاری گفت: تواضع بسیار ایشان و تأکید بر دیده نشدن و در چشم نبودن، از بارزترین خصوصیات اخلاقی و شخصیتی این نویسنده فرهیخته است اما وظیفه ما شناساندن چنین شخصیتهایی به جامعه است که در این خصوص جا دارد از نهاد کتابخانههای عمومی کشور برای اجرای این طرح ملی و ارزشی قدردانی کنیم.
حجت الاسلام مظفر سالاری نیز در ادامه با بیان اینکه از کودکی میان کتابها بزرگ شده است، اظهار داشت: دوم دبستان بودم که عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شدم. تازه در یزد کانون راه افتاده بود. همه کتاب های کانون را در مدتی کوتاه خواندم.
راوی سفر رهبر معظم انقلاب به استان یزد و نویسندهی کتاب «رویای نیمه شب» با اشاره به دیدار ویژه جمعی از نویسندگان و اهالی فرهنگ با رهبر معظم انقلاب گفت: این دیدار به همه ما روحیه و انرژی مضاعف بخشید.
مظفر سالاری در خصوص دیدار با رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: این نشست بسیار صمیمانه و دوست داشتنی بود. احتمال میدهم به خاطر سالها فعالیت در عرصه نویسندگی و موفقیتهایی که امسال کتاب «رویای نیمه شب» کسب کرد، برای شرکت در جلسه دیدار صمیمانه حدود ۲۰ نفر از نویسندگان، شاعران و اهالی قلم با رهبر معظم انقلاب، دعوت شدم که توفیق عظیمی بود.
وی افزود: صفا و صمیمیتی که ما از آن فضا احساس کردیم و برخورد صمیمانه و محبتآمیزی که حضرت آقا داشتند به همه ما نیرو، انرژی و روحیه مضاعف بخشید و تصمیم گرفتیم با سعی و تلاش بیشتر و استفاده بهینه از وقت، منشأ آثار بهتری در این عرصه باشیم.
در پایان این مراسم لوح تقدیر دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور به حجت الاسلام مظفر سالاری اهدا شد و از چند تن از نویسندگان استان نیز تجلیل به عمل آمد. پخش تیزر سینمایی کتاب رویای نیمه شب، پخش کلیپ های معرفی کتاب در پویش کتابخوان مجازی و نشست کتابخوان با محوریت معرفی آثار حجت الاسلام مظفر سالاری و بازدید از کتابخانه های عمومی علامه دهخدا و مرکزی بجنورد از دیگر برنامههای این مراسم بود.