به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، زهرا عبدی که کتاب «امام زمان(ع)» از مجموعه مجموعه ۱۴ معصوم از او به عنوان یکی از منابع یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در رده سنی کودکان انتخاب و معرفی شده است، درباره فعالیتهای ادبی خود و نگارش این اثر گفت: از سال ۸۶ با صداسیما و مطبوعات همکاری داشتم. درابتدا با نشریاتی مثل «سلام بچه ها»، «سنجاقک»، «پوپک»، «مهیار» همکاری میکردم و درسال۹۴ به دعوت پژوهشکده تخصصی مهدویت، همکاری من با مجله «ملیکا» به عنوان دبیرتحریریه آغازشد. ملیکا، اولین و تنها مجله تخصصی در حوزه مهدویت استکه این همکاری برایم زمینه فعالیت حرفه ای و دریافت پیشنهادات ناشران مذهبی را فراهم کرد.
وی افزود: برگزیده شدن برخی آثارم در جشنوارههای مختلف مانند جشنواره کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، برگزیده شدن مجله «ملیکا» در جشنواره مطبوعات و همچنین انتخابم به عنوان تنها بانوی «مهدی یاور» از سوی پژوهشکده مهدویت در همایش دکترین مهدویت، باعث استقبال ناشران مذهبی از آثارم شد. بعد از مدتی پیشنهاد انتشارات جمکران را برای نوشتن مجموعهای درباره چهارده معصوم را دریافت کردم که امروز کتاب «امام زمان(ع)» از این مجموعه به عنوان یکی از منابع معرفی شده است.
عبدی درباره محتوای این کتاب گفت: کتاب امام زمان از این مجموعه، مطالب جالبی را درباره زندگی امام، مختصر و با زبانی شیرین بیان میکند. من امام زمان(عج) را دوست دارم و آرزو دارم در کنار آموزش اطلاعات تاریخ اسلام، با خوانش این کتاب در ذهن کودک تلنگری ایجاد شود تا از همین کودکی ارتباطی صمیمانه و دوستانه با امام زمانش داشته باشد. کاش هر کدام از کودکان خودشان را یک «مهدی یار» بدانند. به نیازمندان کمک کنند، با یکدیگر مهربان باشند، به یکدیگراحترام بگذارند. اگر از تمام افرادی که این کتاب را میخوانند تنها پنج نفر به این درک برسند که امام زمان(عج) تنها امام زنده ی عصر ما، ناظربرتمام اعمال ما، دوستی وفادار برای ماست من به هدف خود رسیده ام.
وی درباره انتخاب این کتاب به عنوان منبع جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: هر نویسنده و هنرمندی که اثری خلق میکند برای ارائه به مخاطب این کار را انجام میدهد. از لحاظ معنوی انتخاب و معرفی این کتاب در جشنواره کتابخوانی رضوی را جایزهای از طرف امام زمان(عج) میدانم، چراکه با حضور این کتاب در این رویداد بزرگ، اثرم به دست مخاطبان بیشماری در سراسر کشور و حتی به کتابخانه های نقاط صفرمرزی میرسد؛ و چه چیزی بهتر از این میتواند برای یک نویسنده رخ دهد؟
عبدی یادآور شد: من از نزدیک با فعالیت کتابداران در کتابخانههای عمومی آشنا هستم. انرژی و عشقی که کتابداران نسبت به راهنمایی بچهها برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی دارند بسیار ارزشمند است. جالب است بدانید این کتاب پیش از پاندمی کرونا و پیش از اینکه به عنوان منابع جشنواره معرفی شود، توسط چند کتابدار در برخی کتابخانههای عمومی در اختیار بچهها قرار داده شده بود که با هدایت و راهنمایی خوب کتابداران بسیار مورد استقبال بچهها قرار گرفت. و کتابداران از طریق فضای مجازی، نظرات مخاطبان را به من میگفتند. خوشحالم این کتاب تا این اندازه موردپسند کتابدوستان قرار گرفت.