به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان لرستان، نشست نقد و بررسی کتاب «بهشت بی نشان» اثر محمدتقی عزیزیان با حضور نویسنده اثر، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی تیموری از استاید حوزه و دانشگاه؛ حجت الاسلام و المسلمین هبت اله هاشمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان؛ سید سجاد راستخانه، مدیرکل کتابخانه های عمومی؛ محمد جواد محمدی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان؛ فریبا ولی پور عالم، مدیرکل امور بانوان و امور خانواده استانداری؛ حمیدرضا صفریان، عضو شورای اسلامی شهر خرم آباد؛ محسن سپهوند، مدیر اعتبارات فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه ریزی؛ میثم زندیه شیرازی، معاون اداره کل کتابخانه های عمومی، روسای ادارات کتابخانه های عمومی شهرستان های استان، کارشناسان ستادی، مسئولین و کتابداران کتابخانه های عمومی و جمعی از شاعران، چهرهای فرهنگی و خانواده های جانبازان و شهدا در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان برگزار شد.
سید سجاد راستخانه، مدیرکل کتابخانه های عمومی لرستان در ابتدای این مراسم گفت: اینجا جمع شدهایم تا از اولویتهایمان بگوییم. وظیفه ما است تا به هر بهانهای از خانواده معزز شهدا تجلیل کنیم. امروزه باید بیشتر در حوزه تبیین مفاهیم متعالی شهید و نقش مادران شهدا در تربیت شهدا کار کنیم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون کارهای جدی در حوزه کتاب، کتابخوانی و فرهنگ انقلاب اسلامی با اولویت معرفی شهدا انجام شده است، افزود: در کتابخانههای استان لرستان بیش از 30هزار جلد کتاب در زمینه دفاع مقدس، موضوعات مختلف از جمله زندگینامه، وصایا، خاطرات، ادبیات، شعر و منابع مکتوب بسیار خوبی در زمینه دفاع مقدس وجود دارد؛ اما آنگونه که باید مورد استفاده قرار نمیگیرند.
سید سجاد راستخانه با تأکید بر لزوم تبیین مفاهیم انقلاب اسلامی و برنامههای ویژه فرهنگی درباره شهدا، گفت: نوع رفتار، سبک و سیره زندگی شهدا، تکریم خانواده شهدا و در رأس آن ها مادران شهدا که چنین فرزندانی تربیت کردهاند باید از اولویتها و توجهات ما باشند.
کبری حافظی، همسر شهید سید نورخدا موسوی نیز در این مراسم خادمی و پرستاری کردن از همسر شهید خود را الگوبرداری از مادران شهدایی دانست که سی و چند سال منتظر پیکر فرزندان خود بودند. وی گفت: مادران شهدایی که همچون یعقوب در فراق یوسفشان بعضی از دنیا رفتند و برخی هم که ماندند با تنی نحیف و مریض به استقبال پیکری رفتند که هنوز هم بینام و نشان است. ادامه دادن راه شهدا در زندگی سراسر سربلندی و موفقیت را به دنبال خواهد داشت.
حجتالاسلام مصطفی تیموری نیز در این مراسم به بیان سخنانی در مورد اهمیت مقام شهید و شهادت پرداخت و گفت: تربیت زینبی مادران شهدا بود که کربلای ایران ماندگار شد. برای رسیدن به آرمانهای شهدای بزرگوار باید مسیری که آن ها طی کردهاند، الگوی نسل امروز و نسلهای آینده باشد و این محقق نمیشود مگر اینکه پایهها و اصول رفتاری شهدا که به این مرتبه رسیدهاند مورد مداقه قرار گیرد.
وی افزود: شهدا وامدار عصمت و پاکی حضرات معصوم هستند؛ آن ها با استمداد از سیره ائمه اطهار(ع) و علمای ربانی توانستند خود را به عرصه ایثار و شهادت برسانند.
شعرخوانی شاعر آیینی استان خاطره خاتون جلدانی، پخش کلیپ لحظه شهادت سید نورخدا موسوی با حضور خانواده ایشان از دیگر برنامه های این مراسم بود.
در ادامه از مادران گرانقدر شهیدان جاوید الاثر مصطفی جان احمدی، نصیر میردریکوند و یونس ساکی و کبری حافظی، همسر شهید سیدنورخدا موسوی با اهدای لوحی سپاسی تجلیل شد. همچنین با اهدای لوحی از محمد تقی عزیزیان، نویسنده کتاب «بهشت بی نشان» و خاطره خاتون جلدانی، شاعر آینی استان لرستان تقدیر شد.