به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان شمالی، رقابت برگزیدگان مرحله استانی جشنواره دوسالانه قصه گویی در استان خراسان شمالی با حضور ۴۲ قصه گو، طی مراسمی با حضور مهدی آریان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان و جمعی از کودکان و نوجوانان در سالن اجتماعات کتابخانه عمومی علامه دهخدا بجنورد برگزار شد.
مهدی آریان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان خراسان شمالی در ابتدای این مراسم با اشاره به نقش مهم قصهگویی در تربیت کودکان، اظهار داشت: قصه یکی از رایجترین راههای انتقال دانش و تجربه به کودکان است. استقبال از جشنواره قصه گویی نهال امید در استان قابل توجه بوده است و از بین بیش از ۳۰۰ اثر ارسال شده در دو بخش صحنه ای و دیجیتالی به دبیرخانه این جشنواره در استان، ۴۲ اثر در بخش صحنه ای و ۲۵ اثر در بخش دیجیتالی منتخب و به مرحله استانی راه پیدا کردند.
آریان افزود: سه داور برجسته از استان کار داوری مرحله استانی این جشنواره را بر عهده داشتند و پس از ارزیابی کارشناسی، ۱۲ قصه گو در دو بخش صحنه ای و دیجیتال به مرحله منطقه ای راه پیدا کردند.
وی تصریح کرد: تلاش داریم کتابخانه در استان تنها محلی برای امانت دادن کتاب نباشد بلکه به یک پایگاه فرهنگی در جامعه تبدیل شود.
در ادامه مریم احتشام یکی از داوران استانی این جشنواره نیز در این مراسم اظهار داشت: قصه گویی یکی از قدیمیترین اشکال ادبیات و موثرترین و ارزان ترین شیوه انتقال فرهنگ به کودکان و نوجوانان است که نقش مهمی در یادگیری بچه ها دارد.
احتشام با تاکید بر اینکه بیان ماهرانه در قصه گویی موجب افزایش تاثیرگذاری آن می شود، افزود: قصه گویی موجب تسهیل در انتقال مفاهیم تربیتی، تقویت زبان آموزی، پرورش تخیل و تفکر، تقویت مهارت های کلامی و آشنایی با سنت ها، تقویت مهارت های شنیداری و هوش هیجانی می شود.
بر اساس این گزارش، این جشنواره از ساعت ۸ تا ۱۴ ظهر با حضور شرکت کنندگان و داوران برگزار و پس از ارزیابی ۶ برگزیده در بخش صحنه ای و ۶ برگزیده در بخش دیجتالی به مرحله منطقه ای راه پیدا کردند.