یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۷

در آیین اختتامیه جشنواره قصه گویی «نهال امید» مطرح شد؛

قصه گویی راهکاری عالی برای انتقال مفاهیم و اصول اخلاقی به کودکان است

قصه گویی

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی قزوین در اختتامیه دومین جشنواره قصه‌گویی «نهال امید» در این استان، قصه‌گویی را روشی عالی برای انتقال فضیلت‌ها و مفاهیم پیچیده‌ اخلاقی به کودکان عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی کتابخانه های عمومی استان قزوین،  آیین اختتامیه مرحله استانی دومین دوسالانه قصه‌گویی «نهال امید» استان های قم و قزوین با حضور داوران در استان قم و به صورت همزمان در سالن آمفی تئاتر کتابخانه عمومی علامه رفیعی شهر قزوین برگزار شد و داوران و  علاقه مندان از طریق فضای مجازی در جریان این برنامه قرار گرفتند.

اختتامیه جشنواره قصه گویی

فاطمه محمدبیگی، مدیرکل کتابخانه های عمومی قزوین در این مراسم با اشاره با اهمیت قصه گویی و داستان برای رشد کودکان، بیان داشت: اصول اخلاقی آموزش داده شده در پایان هر داستان، به کودکان کمک می کند درک بهتری از اخلاقیات داشته باشند و به مدت طولانی تری آنها را به ذهن بسپارند.

وی تصریح کرد: داستان ها روش خوبی برای تقویت تخیل و خلاقیت در بچه ها هستند. کودک همه چیز را در حین روایت داستان، تصور می کند، اگر داستان سرایی به درستی انجام شود برای کودک سرگرم کننده است و به این ترتیب فرزند شما منتظر «زمان قصه گویی» خواهد بود.

محمدبیگی ضمن اشاره به هدف از برگزاری این جشنواره خاطرنشان کرد: هدف کتابخانه های عمومی از برگزاری برنامه های قصه‌گویی، کمک به شکوفایی استعدادهای درونی کودکان و نوجوانان و بالفعل کردن رویاهای آنها است.

وی نقش مربیان و قصه‌گویان را در شناسایی قصه‌های کهن و قدیمی، حائز اهمیت خواند و تاکید کرد: بیش از یک‌چهارم آیات قرآن کریم که کتاب زندگی ما است به صورت قصه بیان ‌شده و  در دین مبین اسلام خداوند بسیاری از آموزه‌های دینی را  از زبان قصه بیان کرده است.

محمدبیگی در پایان گفت: جشنواره قصه گویی یکی از برنامه‌های موفق  نهاد کتابخانه های عمومی کشور است که توجه به کودک و نوجوان را تقویت می‌کند و موجب ارتقای سطح دانش و آگاهی و فراگیری مهارت های زندگی به کودکان می شوند.
 

اختتامیه جشنواره قصه گویی استان قزوین

گفتنی است این جشنواره سراسری همزمان با سایر کشور با عنوان «نهال امید» و با مشارکت ۶۳ نفر در مرحله مقدماتی در دو بخش قصه گویی صحنه ای و دیجیتال در سطح استان برگزار شد و که شامل ۳۰ اثر در بخش قصه گویی دیجیتال و ۳۳ اثر در بخش قصه گویی صحنه ای بود، که  با راهیابی ۱۱  اثر در بخش صحنه ایی و ۱۵ اثر در بخش دیجیتال به مرحله نهایی استانی رسید. پس از داوری های انجام شده؛  مینا عابدی، لیلا ابراهیمی و هادی افشار در بخش قصه گویی صحنه ای و ندا طاهرخانی، ندا شفیع و نازنین آشوری در بخش قصه گویی دیجیتال به عنوان برگزیده معرفی شدند.