به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، الهام دارابی، در حاشیه برگزاری اجراهای صحنهای مرحله نهایی دومین دوسالانه جشنواره قصهگویی نهال امید با اشاره به تاثیر قصه گویی بر کیفیت خدمات کتابداران گفت: وقتی معرفی هر محصول و هر کاری با قصه انجام شود، دلنشین تر بوده و در خاطره ماناتر می شود؛ کتابدارهای ما نیز اگر مجهز به سلاح قصه گویی شوند، قطعا در معرفی کتاب و تشویق کودکان به مطالعه موفق تر خواهند بود. عملا قصه گویی تاثیر مستقیمی بر فعالیت کتابداران دارد.
وی با اشاره ای به ضرورت آموزش و کسب مهارت قصه گویی برای کتابداران گفت: کتابداران هم همچون بقیه اقشار جامعه باید در کار خود متخصص شوند و در حال حاضر یکی از تخصص های کتابداران، آموزش قصه گویی است. اینکه همه سینه به سینه قصه گویی را بلد بوده و می توانند روایت ساده ای از خود بیان کنند، شاید در لفظ، قصه گویی است اما در واقعیت، قصه گویی یک هنر مهارتی است که باید آن را آموخت؛ مهارتی که برای کتابداران ضرورت ویژه ای دارد.
دارابی در خصوص داوری منطقه ای جشنواره نیز گفت: در بسیاری از اجراها، وقتی قصه گوها داشتند قصه می گفتند، تصور می کردم تک تک آن ها مادرانی هستند که برای کودک درون من قصه می گویند و این جشنواره فرصت خوبی بود که بتوانم قصه های ناب بشنوم.
گفتنی است، الهام دارابی مدرس و داور قصه گویی و مجریگری بوده و سابقه مجریگری در رادیو و سینما، نویسندگی و کارگردانی تئاتر را دارد. وی رئیس گروه پژوهش و ترویج قصه های ایرانی، رئیس گروه آموزش کنوانسیون حقوق کودک و رئیس دبیرخانه بین المللی قصه گویی کانون پرورش فکری است.