به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی مازندران، همزمان با دههی سوم محرّم، ماه عزاداری سالار شهیدان امام حسین علیهالسّلام و سالروز شهدای مدافع حرم، محفل ادبی غزلِ خون صبح چهارشنبه (۱۸ مردادماه ۱۴۰۲) با حضور محمدرضا اسفاری، مدیرکل ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی نهاد، سکینهخاتون مهدیانپور، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان، فرماندار و مسئولین شهری محمودآباد، شاعران آئینی برتر کشور و استان، همکاران ستادی، کتابداران، اعضا و علاقهمندان شعر و ادب در کتابخانهی عمومی شهدای سرخرود شهرستان محمودآباد برگزار شد.
محمدرضا اسفاری، مدیرکل ترویج کتابخوانی و امور فرهنگی نهاد با اشاره به اجرای برنامههای فرهنگی در کتابخانههای مرکزی اظهار داشت: در کتابخانههای مرکزی بالغ بر ۵۰ نوع خدمت فرهنگی و آموزشی در حال ارائه است و از میان آنها، برنامههای محافل ادبی به دستور مقام معظّم رهبری اجرا و ترویج می شود. از برنامههای محافل، محافل کودک و نوجوان، شاهنامهخوانی و محافل قرآنی با جدیت بیشتری در حال فعّالیت هستند و نیاز به توجّه و حمایت ویژهی مسئولین محترم داریم تا با کمک آنها و دعای حضرت حجّت علیهالسّلام، قدمی برای تربیت نسل مهدییاور و شکلگیری انقلابی مهدوی داشته باشیم.
وی در ادامه از شهدای مدافع حرم یاد کرد و گفت: امروز، روز شهدای مدافع حرم است و به اینخاطر یاد شهید مدافع حرم محسن حججی، سردار سلیمانی عزیز و به تبع آن نیز، یاد شهدای مدافع امنیت آرمان اللهوردی، شهید عَجَمیان و همهی شهدایی که به عشق این انقلاب و ولایت جانشان را فدا کردند، گرامی میداریم و بر خود لازم میدانیم که به حرمت این جانفشانیها این فرهنگ و ارزشها را به نسلهای بعد انتقال دهیم چون وجود و انتقال اینگونه فرهنگ است که شهید میسازد و کشور را سربلند می کند.
مهدیانپور در محفل غزلِ خون با اشاره به ایّام محرّم بیان کرد: در روزهایی به سر میبریم که دوران اسارت و دلتنگی بانو حضرت زینب کبریٰ سلاماللهعلیها بود و میتوان نفوذ این دلتنگی را در اشعار شاعران محفل غزل خون مشاهده و احساس کرد.
وی از راهاندازی ۴۴ محافل ادبی سخن گفت و افزود: محافل ادبی در نهاد کتابخانههای عمومی کشور، از سال ۱۳۹۷ به منظور برقراری تعامل بیشتر بین شاعران و نویسندگان و نهاد کتابخانههای عمومی راهاندازی شد تا سبب جذب بیشتر عموم مردم از مناطق مختلف و استعدادیابی آنها شود و در نتیجه، موجب تربیت نسل آینده توسط کتابخانهها باشند و امیدواریم به یاری پروردگار عالم در این امر ثابتقدم باشیم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی مازندران در ادامه افزود: این محافل ادبی که زیرمجموعه ادارهکل فرهنگی نهاد کتابخانههای عمومی کشور هستند در راستای مَنویات مقام معظّم رهبری ایجاد شدهاند که فرمودند آنچه برای کشورمان و عناصر فرهنگی مهم است، گسترش کیفیت فرهنگی است یعنی تربیت شاعر، نویسنده، هنرمند و اشخاصی که بتوانند تولید هنر کنند.
وی به لزوم همراهی و همافزایی دستگاهها در اجرای برنامههای فرهنگی اشاره کرد و گفت: ما برای تمامی فعّالیتهای فرهنگی نیاز به همراهی و همافزایی همهی دستگاهها داریم همانطور که برای برنامه محفل غزلِ خون، جناب فرماندار، شهردار و مدیران شهری در کنارمان بودند تا بتوانیم این برنامه را خوب و باکیفیت اجرا کنیم و قدردان همهی آنها نیز هستیم.
در ادامهی این برنامه، شاعران آئینی مجتبیٰ فلّاحنیا، سیّدمجید هاشمی، فائزه فلّاح، سیّد امیرحسین موسوی، علیرضا دِهرویه، حسین کاظمی، میثم رنجبر و مهدی فداکار به خوانش اشعاری در مورد شهدا و امام حسین علیه السّلام پرداختند و در پایان از آنان تجلیل شد.
سهشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۸
با حضور شاعران آیینی استان و مدیرکل فرهنگی نهاد کتابخانههای کشور؛
محفل ادبی غزلِخون به مناسبت سالروز شهدای مدافع حرم در سرخرود برگزار شد
در سالروز شهدای مدافع حرم، محفل ادبی غزلِ خون با حضور مدیرکل فرهنگی نهاد کتابخانههای عمومی کشور و مدیرکل کتابخانههای استان، شاعران آئینی، فرماندار و رؤسای ادارات محمودآباد در کتابخانهی عمومی شهدای سرخرود برگزار شد.