به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان فارس، در ادامه برنامههای هفته کتاب کتابخانههای عمومی استان، روز دوشنبه ۲۲ آبان ماه، محمد حسین فیروزی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان فارس و جمعی از همکاران این اداره کل با حضور در منزل بانوان مریم کتیبه و رقیه کتیبه، دو مادر شهید شیرازی با خانواده شهدا دیدار کردند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی فارس در این نشست با بیان اینکه دیدار با خانواده شهدا برای ما افتخاری است، گفت: ما با علاقه خدمت خانواده شهدا میرسیم تا خاطرات و وصایای شهدا را از زبان خانواده آنها بشنویم و ره توشهای برای کارمان شود؛ برای ما دعا کنید تا بتوانیم این مسیر را به خوبی دنبال کنیم.
محمدحسین فیروزی افزود: کتابداران کتابخانههای عمومی در هر فرصتی خدمت به خانواده شهدا را در اولویت قرار میدهند و در هفته کتاب همه همکاران ما در شهرستانها به دیدار خانواده شهدا خواهند رفت.
وی با بیان اینکه کتابخانههای عمومی در حوزه ترویج فرهنگ شهادت و حماسه دفاع مقدس پیشتاز هستند، گفت: کتابخانههای عمومی هم با معرفی کتابها و هم برگزاری فعالیتهایی در این حوزه در تلاش هستند تا فرهنگ ایثار و شهادت را به نسل بعد منتقل کنند.
فیروزی همچنین در خصوص خانواده کتیبه و تقدیم سه شهید به انقلاب از این خانواده گفت: از این خانواده با اصالت دوستدار انقلاب اسلامی جز این انتظار نمیرود؛ این خانواده هم در دوران قبل از انقلاب و هم در زمان انقلاب اسلامی و جنگ خوش درخشیدند.
بانو مریم کتیبه، مادر دو شهید شیرازی نیز در این دیدار ضمن بیان برخی از خاطرات شهدای این خانواده گفت: از خانواده ما هفت نفر از برادران و پسران ما در جنگ حضور یافتند و سه شهید تقدیم انقلاب شد. محمدعلی گلبن حقیقی و عبدالرسول گلبن حقیقی دو پسر من و محمدصادق سهل البیع فرزند خواهرم در جنگ به شهادت رسیدند.
وی با تأکید بر لزوم توجه به جوانان گفت: فرزندان ما باید از کودکی و جوانی به کتابخوانی عادت کنند. این روزهایی که دشمن روی جوانان کار میکند، باید برای جوانان فکری کنیم؛ جوانان امروز بسیار مشکل دارند و این گردن ما است. اگر بچههای ما اهل تقوا شدند چون از دوران کودکی با مذهب و کتاب مانوس بودند؛ باید جوانان را که اول راه مسیر زندگیشان است، هدایت کنیم.
مریم کتیبه با تاکید بر اینکه از مسئولان انتظار دارم برای جوانان کاری بکنند، گفت: هر چقدر مدیران و مسئولان به دیدار خانواده شهدا بروند، خوب است اما به نظر من باید برای جوانان برنامه ریزی کنند؛ اگر در این کار موفق شوید، اجر و پاداش الهی دارد.
بانو رقیه کتیبه دیگر فرزند خانواده کتیبه و مادر شهید محمد صادق سهل البیع نیز در این دیدار ضمن بیان برخی از خاطرات شهید، گفت: محمد صادق تنها ۱۶ سال داشت که به جنگ رفت و در همان ابتدا شیمیایی شد و در حالیکه از ناحیه ریه ۷۰ دصد درگیری داشت، ۱۶ سال با این بیماری زندگی کرد و در سن ۳۲ سالگی به شهادت رسید.
گفتنی است، در ادامه این دیدار دیگر اعضای خانواده کتیبه به بیان خاطرات این شهدان گرانقدر پرداختند.