به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، به دنبال حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس به غزه و کشتار کودکان و زنان، پوستر این چند کتاب «اسرائیل نمیداند که ...» با معرفی ۶ عنوان کتاب «ایلیا و حیفیا»، «برخیز و اول تو بکش»، «پروتکلهای دانشوران صهیون»، «فلسطین از منظر حضرت آیت الله خامنهای (مد ظلّه العالی)»، «قدس، رؤیای ما» و «یدالله» منتشر شد.
«ایلیا و حیفیا (جلد۱ - دزدان راز ایلیا)»
پدیدآور: محسن عباسی ولدی
ناشر: آیین فطرت
تعداد صفحات: ۹۲
ایلیا و حیفیا (جلد اول: دزدان راز ایلیا)، داستانی تمثیلی برای کودکان و نوجوانان، دربارهی اقدامات صهیونیسم جهانی و به طور کلی جبهه طاغوت در مواجه با جامعهی اسلامی است. البته این اثر، جلد نخست از یک مجموعه است. کودکان و نوجوانان این مجموعه یاد میگیرند که دشمن برای ضربه زدن به جامعۀ اسلامی چگونه اقدام میکند و مسلمانان در برابر آنها چه برخوردهای صحیح و اشتباهی میتوانند داشته باشند.
داستانهای این مجموعه در دو روستا اتفاق میافتد که یکی ایلیا و دیگری حیفیا نام دارد. مردم ایلیا مسلمان و شیعه و اهالی حیفیا یهودی هستند. رهبر مردم حیفیا خاخام موشل و رهبر مردم ایلیا نیز آقا سید محمد است.
جلد اول این مجموعه «دزدان راز ایلیا» نام دارد که موضوع آن نفوذ از سوی دشمن و رازداری از طرف مسلمانان بوده و بر اساس آیۀ ۱۱۸ سورۀ آل عمران انتخاب شده:
«یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطانَهً مِنْ دُونِکُمْ لا یَأْلُونَکُمْ خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفی صُدُورُهُمْ أَکْبَرُ قَدْ بَیَّنَّا لَکُمُ الْآیاتِ إِنْ کُنْتُمْ تَعْقِلُونَ؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید! محرم اسراری از غیر خود، انتخاب نکنید! آنها از هر گونه شرّ و فسادی دربارهی شما، کوتاهی نمیکنند. آنها دوست دارند شما در رنج و زحمت باشید. (نشانههای) دشمنی از دهان (و کلام)شان آشکار شده و آنچه در دلهایشان پنهان میدارند، از آن مهمتر است. ما آیات (و راههای پیشگیری از شرّ آنها) را برای شما بیان کردیم اگر اندیشه کنید!»
در این کتاب علاوه بر اهمّیت رازداری و پیشگیری از نفوذ، مخاطب با اهمّیت راهبردی رهبری در جامعه آشنا میشود.
«برخیز و اول تو بکش: تاریخ پنهان ترورهای سازمان یافته اسراییل»
پدیدآور: رونین برگمن؛ مترجم: هادی عبادی
ناشر: صمدیه
تعداد صفحات: ۸۳۳
دربارهی موساد و ترورهای سازمان یافته دولت اسرائیل برای تأمین منافع خود، آثار و مقالات بسیاری در داخل و خارج از ایران نگاشته شده است. رسانههای مخالف اسرائیل در ایران و منطقه نیز هر روزه اخبار و مطالبی در خصوص اقدامات جنایتکارانهی رژیم صهیونیستی و حذف فیزیکی مخالفان خود و ترورهای سازمان یافتهی دانشمندان موشکی و هستهای کشورمان منتشر میکنند. اما تاکنون کمتر متنی به رؤیت ما رسیده است که روایتی از درون موساد به گواهی اسناد و مدارک متقن در راستای صحه گذاشتن بر تروریسم دولتی اسرائیل ارائه دهد.
نویسندهی کتاب و تکتک راویانش، از صمیم قلب به حقانیت اسرائیل و ضرورت استمرار حیاتش ایمان دارند (برخی از آنها برای این باورشان دست به قتل های متعدد، آدم ربایی، شکنجه و... هم زده و بیپروا و بدون خجالت، آنها را در همین کتاب بازگو کردهاند)؛
ولی با تمام اینها، آنچه در کتاب آمده، ضرورتاً به نفع اسرائیل نیست. نویسنده اگر چه با نیت اصلاح و تقویت سازمان امنیتی اسرائیل به بررسی زوایای برخی عملیاتهای موساد (قتلهای هدفمند به تعبیر کتاب) میپردازد ولیکن در نظر نداشته است که با این اقدامِ خود، به شکل مستدلی جنایات و توحّش موساد و دولت اسرائیل را در راستای تأمین منافع خود عیان میسازد. شهرت این کتاب به خاطر همین مورد اخیر است و ما را به یاد فراز پایانی آیهی ۱۴ از سورهی حشر میاندازد؛ آنجا که خدا فرموده، آن دسته از یهودیانی که به دشمنی با پیامبر خدا و دینش میپردازند و علیه ایشان و دینش دست به جنایت میزنند، از عقل بیبهرهاند...
برخیز و اول تو بکُش، حاوی روایات نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از شصت سال ترورهای موساد، از ترور مبارزان فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هستهای و موشکی ایران است.
«پروتکلهای دانشوران صهیون»
پدیدآور: عجاج نویهض؛ مترجم: حمیدرضا شیخی
ناشر: بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی
تعداد صفحات: ۷۹۶
این کتاب مهمترین طرحها و راهبردهای تأمّلبرانگیز صهیونیسم جهانی، برای تسلط بر کشورها و ملتهای دنیا را بیان داشته است. طرحها و راهبردهایی که خود صهیونیسم جهانی از آنها با عنوان پروتکلهای دانشوران یاد میکند.
خواندن مفاد این پروتکلها و مقایسه آن با آنچه در سطح جهانی رخ داده است، بسیار راهگشا و بصیرتبخش و بلکه ضروری است، چنانچه در سالهای اخیر نیز رهبری معظّم انقلاب چندین بار به این پروتکلها اشاره کردهاند:
« دربارهی مسألهی زن در جامعه، اساس مشکل، دو چیز است؛ دو نقطهی اساسی است که اگر دربارهی این دو نقطه شود فکری کرد، طرحی نو در انداخت و کار پیگیر و مستمری انجام داد، میتوان امیدوار بود که در طول زمان – میانمدت یا بلندمدت – آن چیزی که امروز میتوان آن را بحران مسألهی زن در دنیا دانست، حل شود.
آن دو چیز، یکی عبارت است از نگاه غلط و بد فهمیدن جایگاه زن و شأن زن در جامعه؛ که این نگاه و این بدفهمی از غرب شروع شده و خیلی هم قدیمی و ریشهدار نیست. آن کسانی که مدعی شدند که در پروتکلهای اندیشمندان صهیونیست این مسأله وجود داشته، میشود حدس زد که این، خلاف واقع نیست.»
«امروز سعی میشود در زمینههای گوناگون برای جوامع مختلف الگو تراشیده بشود. حقیقتاً سیاستهایی این را دنبال میکنند.
وقتی شما میبینید فرضاً یک موجود منحرف دوجنسی بدون اینکه یک هنر فوقالعاده برجستهای داشته باشد، یکهو اول در تمام رسانههای آمریکایی و بعد غربی، اسم و رسم پیدا میکند و مجلات معتبر و پرتیراژ غربی عکسهای او را، زندگینامهی او را، سنین مختلف او را، شکلهای گوناگون زنانه و مردانهی او را منعکس میکنند، این را نمیشود حمل بر یک امر تصادفی کرد؛ این، فکرشده است.
اینها الگوسازیهایی است برای منحرف کردن نسلهای بشری. آماج حمله هم فقط ایران نیست.
با مشاهده این چیزها، در ذهن انسان تأیید میشود آن چیزی که سالها قبل بهعنوان پروتکلهای صهیونیستی در دنیا منتشر شد و به زبانهای مختلف ترجمه شد، که یکی از مواد آن پروتکلها این بود که باید نسلهای بشری از رویّهها و روشهای انسانیِ متعارف دور بشوند؛ دچار انحرافات اخلاقی بشوند...»
«بزرگترین ضربه و اهانت به کرامت زن را همین سیاست غربی دارد انجام میدهد. همین فمینیستهای افراطی هم – که خب، لایههای متعددی دارند – مِن حَیثُ لایَشعُر [=بدون اینکه بفهمند] دارند به زن ضربه میزنند.
حالا من حیث لایشعر که میگوییم، نگاه خوشبینانه است – یعنی اینهایی که دستاندرکارند، ظاهراً نمیفهمند چه کار دارند میکنند – احتمال دارد سیاستگذارانی، برنامهریزانی در پشت صحنه هستند که آنها میفهمند دارند چه کار میکنند؛ کمااینکه این احتمال در همان پروتکلهای صهیونیسم کاملاً پیشبینی شده. یعنی ضایع کردن جنس زن و او را مظهری برای استفادهی شهوانی مرد قرار دادن، در مواد آن پروتکلها است.»
این اشارات و استنادات و توجهدادنها وقتی در کنار ضرور جهاد تبیین و جنگ ترکیبی دشمن قرار میگیرد، ضرورت مطالعهی این اثر را چند برابر میکند. چنانچه بیان شد این کتاب شامل تاریخچهای از قوم یهود و متن پروتکلهای سران صهیونیسم و نحوه شکلگیری رژیم صهیونیستی در فلسطین است.
مؤلّف در این اثر از توطئه و برنامههای صهیونیسم جهانی برای سیطره بر ادیان و تشکیل حکومتجهانی یهود پرده بر میدارد.
«فلسطین از منظر حضرت آیت الله خامنهای (مد ظلّه العالی)»
پدیدآور: سعید صلحمیرزایی
ناشر: انقلاب اسلامی
تعداد صفحات: تعداد صفحات: ۴۱۶
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد!
شاید نتانیاهوی ملعون در وهمش هم نمیگنجید که معرفی این کتاب در صحن عمومی سازمان ملل به استقبال بیش از پیش مردم دنیا به سوی این کتاب روشنگرانه که به زبان انگلیسی هم ترجمه شده بیانجامد! این جنایتکار جنگی، با این کارش ناخواسته بیشترین نقش را در معرفی این کتاب ایفا کرد. کتابی که شاید اینک در نزد برخی از مردم دنیا شناختهشدهتر از کشور خودمان باشد.
در این اثر، سخنان رهبر معظّم انقلاب در مجامع عمومی و خطبههای نماز جمعه، پیرامون مسئله فلسطین طی سالهای ۱۳۵۹ تا ۱۳۹۰ مورد بررسی قرار گرفتهاست.
کتاب به صورت موضوعی در هشت بخش تنظیم شدهاست که شامل کلیات، شکستها و پیروزیها، مسئولیتها، جنایات، راهحلها، قهرمانان، روشنگری، و آینده روشن است.
رهبر معظّم انقلاب، از «روز قدس» با تعابیری چون «روز تجمّع آرمانهای مسلمانان جهان در یک کلمه»، «روز اسلام»، «روز انسانیت» و «روز انقلاب و امام ما» یاد کردهاند. ایشان پس از برشمردن امتیاز روز قدس بر ایّامالله دیگر، مسئلهی فلسطین را مهمترین و اصولیترین مسائل انقلاب و مسئلهای انسانی و نه صرفاً عربی یا اسلامی، محسوب کردهاند. آینده فلسطین، وعده الهی بر شکست دوباره بنیاسرائیل، جنایات بیسابقه صهیونیستها در دنیا، تفرقهافکنی غده سرطانی اسرائیل در میان دولتهای مسلمان، جدا بودن حساب صهیونیسم و یهود، وجوب شرعی کمک به فلسطین، کوتاهی دولتهای مسلمان در مسئله فلسطین و... بخشی از موضوعاتی است که در این بخش از سوی رهبر انقلاب بررسی و تحلیل شدهاند.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
در سپتامبر ۲۰۰۱ برج های دوقلوی نیویورک بهطور مشکوکی مورد حمله یک هواپیمای مسافربری قرار گرفت و نکته تأمّلبرانگیز این بود که کلّیه ساکنین یهودی برج ها قبلاً آن ها را ترک کرده بودند!
«قدس، رؤیای ما»
پدیدآور: کودکان فلسطینی؛ مترجم: غلامرضا امامی
ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
تعداد صفحات: ۷۴
«قدس، رؤیای ما» بهگزینی است از نقاشیها و نوشتههای عمیق، لطیف و تأثیرگذار کودکان فلسطینی، از رؤیاها، هدفها، رنجها و امیدهایشان. سنگبنای اولیه این اثر بسیار تأثیرگذار، در سال ۱۳۵۹ بنا نهاده شد که غلامرضا امامی (مترجم اثر)، به دعوت سازمان آزادی و بخش فلسطین «فتح»، به بیروت سفر کرد. در همانجا با کتاب «قدس، رویای ما» که شامل نوشتهها و نقاشیهای بچههای فلسطین است، مواجه و با اجازه ناشر اصلی، آن را از زبان عربی به زبان فارسی ترجمه کرد.
او خود دربارهی این اثرش میگوید: « «قدس رویای ما»، افراد با سنهای مختلف، دیدگاهها و نظراتشان را درباره «قدس» بیان کرده و به تصویر کشیدهاند. این کتاب دارای سه بخش با عناوینی همچون «رؤیا»، «آزادی» و «بازگشت»، است که همراه با دیباچهای که دربارهی «تاریخچهی قدس در گذر تاریخ» نوشتهام، برای گروه سنی کودک و نوجوان منتشر شده است.»
«یدالله (چرا ایالات متحده امریکا برای اسرائیل از منافع خود می گذرد؟)»
پدیدآور: گریس هالسل؛ مترجم: قبس زعفرانی
ناشر: موعود عصر(عج)
تعداد صفحات: ۱۵۶
شاید نویسنده کتاب زمانی که کتاب را نگاشت؛ ناشر زمانی که آن را برای انتشار انتخاب کرد و مترجمش زمانی که آن را ترجمه میکرد، تصور هم نمیکردند که سالها پس از انتشار آن، سؤالی بنیادینی که در این کتاب تلاش شده تا به آن پاسخ داده شود، یعنی پرسش: (چرا ایالات متحده امریکا برای اسرائیل از منافع خود می گذرد؟) تبدیل شود به مهمترین پرسش افکار عمومی دنیا؛ در این روزها میبینیم که آمریکا چگونه برای حمایت از رژیم منحوس و جعلی اسرائیل چوب حراج به تمام حیثیت جهانی و داخلی خود زده و اینچنین حاضر است از منافع و اعتبار خود در همهی زمینههای سیاسی، اقتصادی، نظامی و... بگذرد! تلاش برای پاسخ مستدل و مستند به این پرسش بنیادین بود که گریس هالسل(۲۰۰۰- ۱۹۲۳)، نویسنده کتاب را بر آن داشت تا این اثر را خلق نماید. او پاسخ به این پرسش را از مجموعهی مصاحبههای شخصی با تعداد زیادی از فعالان مذهبی آمریکا و مراجع کلیسا، نوشتهها و تألیفات علمی نویسندگان و اندیشمندان و روزنامهنگاران بهدست آورده است. به همین دلیل، کتاب وی منبع خوبی نه تنها برای خوانندگان جهان اسلام که برای خوانندگان غیر مسلمان به خصوص اروپایی و آمریکایی به شمار میآید.
نویسنده که خود از مسیحیان بنیادگرا بود، شخصیت معروفی در زمینهی نویسندگی و روزنامهنگاری بوده است و حتی بسیاری از سخنرانیهای «لیندون جانسون»، رئیسجمهور سابق آمریکا را مینوشته است. وی برای شناخت منطقهی خاورمیانه و واقعه آرمگدون دو سفر به فلسطین کرد که نتیجهی آن سفرها روشن شدن بسیاری از حقایق برای وی و اقدام به افشاگری در خصوص فعالیتهای ایالات متحده و مسائل مربوط به فلسطین و اسرائیل و واقعه آرمگدون است.
کسانی که به مطالعهی این کتاب و این موضوع علاقهداشتند، پس از مطالعهی این اثر حتماً بروند به سراغ کتاب مکمل این اثر که توسط همین ناشر منتشر شده؛ با نام «مسیح یهودی و فرجام جهان»؛ اثر رضا هلال که شاید بشود گفت اولین اثر جامعی باشد که دربارهی جریان مسیحیت صهیونیستی و نقش آن در تحولات سیاسی و اجتماعی آمریکا و نحوه حضور یکپارچهی غرب در خاورمیانه و جغرافیای سرزمینهای اسلامی (در سالهای پایانی قرن بیستم و بیست و یکم میلادی) نگاشته شده است.
فصل اول به ریشههای مسیحیت یهودی در تاریخ مسیحیت و تاریخ غرب میپردازد و تحلیل خود را از ظهور قدیس پولس تا جنبش اصلاحطلبانهی پروتستانها و سپس عصر انقلاب اروپا تا دوره امپریالیستی بریتانیا ادامه میدهد.
فصل دوم به بحث و بررسی در نشو و نمای مسیحیت یهودی در آمریکا و سپس تبدیل شدن آن به مسیحیت صهیونیستی تا شکلگیری رژیم جعلی اسرائیل میپردازد. فصل سوم نیز بحث و گفتوگو پیرامون آغاز جنبش احیای مذهبی در ایالات متحده آمریکا از دهه پنجاه و سپس به قدرت رسیدن اوانجیلیهای افراطی در دهه هفتاد و ارتباط آن با به قدرت رسیدن مسیحیت صهیونیستی در آمریکا را دربرمیگیرد.