به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی آذربایجانغربی، دومین دوره طرح سراسری و قرآنی «بهار در بهار» به میزبانی این اداره کل و محفل قرآنی «نسیم رحمت» با حضور خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان؛ هادی ربیعی، دبیر شورای محافل قرآن و عترت؛ صمد محمدپور، دبیر محفل قرآنی «نسیم رحمت»؛ محمدپارسا پورحسین، نفر اول مسابقات قرآنی وزارت نیرو و جمعی از اعضای کودک و نوجوان کتابخانههای عمومی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
در ابتدای برنامه، آیات ۹۲ تا ۱۰۰ سوره آل عمران توسط محمدپارسا پورحسین برای حاضرین قرائت شد.
خدیجه معصومی، مدیرکل کتابخانههای عمومی ضمن خیرمقدم به حاضرین گفت: امروز توفیق میزبانی طرح سراسری «بهار در بهار» با هدف ترویج و تقویت فرهنگ قرآنی و به همت محفل قرآنی «نسیم رحمت» به دبیری صمد محمدپور، قاری بین المللی قرآن کریم، نصیب این اداره کل شده است.
وی با اشاره به آیه ۹۲ سوره «آل عمران» گفت: این آیه با محوریت انفاق و بخشش است و در حکمت ۱۳۸ نهج البلاغه نیز حضرت امیر المؤمنین (ع) فرموده است: «و کسی که به عوض یقین داشته باشد در بخشش جوانمردی کند.»؛ ماه رمضان نیز ماه رحمت و بخشش است و هر کس بخشش و انفاق کند، قطعاً خداوند پاداشی چند برابر نصیب بنده اش میکند.
وی با اشاره به کودکان سیل زده و تخریب برخی کتابخانههای عمومی در سیستان و بلوچستان گفت: در راستای فرهنگ انفاق و بخشش، پویشی با عنوان «مهر کتاب» برای اهدای کتاب به کتابخانه های عمومی سیستان و بلوچستان توسط اهالی فرهنگ راه اندازی شده است و همگان میتوانند کتب اهدایی خود را به این اداره کل جهت ارسال به کتابخانه های سیل زده تحویل دهند.
در ادامه، صمد محمدپور، دبیر محفل قرآنی «نسیم رحمت» نکاتی پیرامون آیات قرائت شده برای حاضرین ارائه کرد: قرآن، یکی از دو امانت نفیس و گرانبهای پیامبر اسلام (ص) است و تفسیر قرآن و توجه به معانی و مفاهیم آن، مقدمه عمل به آن است؛ آیه ۹۲ سوره آل عمران با محوریت انفاق است که در آن بر انفاق و بخشش از چیزهایی که انسان دوست دارد تأکید شده است و انفاق باید با نیت خالص و در راه خدا باشد؛ چرا که خداوند بر آگاه به دل انسان ها و نیات آنهاست.
وی همچنین با اشاره به اینکه زیارت خانه خدا، حق خداوند بر انسان است گفت: زیارت خانه خدا بر تمام مسلمانانی که استطاعت دارند، واجب است.
هادی ربیعی، دبیر شورای محافل قرآن و عترت نیز با اشاره به استفاده ظرفیت فناوری و فضای مجازی برای ترویج فرهنگ قرآنی گفت: در ادبیات به صورت نظم و نثر، با کلیدواژه «اسارت و بندگی» مواجه هستیم؛ این کلمه ریشه در قرآن دارد و پیامبر اسلام (ص) نیز، بنده و رسول خداوند است و بالاترین عزت برای انسان، بندگی خداوند است؛ چرا که آزادی واقعی، بندگی خداوند است.
طرح سؤال از نکات مطرح شده و اجرای مسابقه بخش پایانی این محفل بود.