به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان، آیین افتتاح کتابخانه عمومی زندهیاد حاج ستار ربانی در روستای نگارخاتون شهرستان فامنین با حضور حمیدرضا حاجیبابایی، نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی؛ عباس صوفی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی؛ تورج الوانی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان؛ سیدروحالله حسینیشاخص، فرماندار شهرستان فامنین؛ حجتالاسلام علی غفاری، امام جمعه فامنین؛ سیدجواد معینی، سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان؛ عاطفه زارعی، مدیر اسناد و کتابخانه ملی غرب کشور؛ علی سهرابیبیدار، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان؛ رضا بهراملو، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان؛ مهدی ربانی، خیر کتابخانه ساز؛ اهالی، اعضای شورای اسلامی و دهیار روستا روز شنبه ۲۰ مرداد ماه برگزار شد.
سیدجواد معینی، سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان در این آیین اظهار کرد: صد و نوزدهمین کتابخانه عمومی استان و ششمین کتابخانه عمومی شهرستان فامنین با زیربنای ۱۲۰ مترمربع با ۴ هزار و ۵۰۰ جلد کتاب افتتاح شد.
وی با اشاره به اینکه کتابخانه زندهیاد حاج ستار ربانی با اعتبار ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی به بهرهبرداری رسید، افزود: این اعتبار از محل تملک دارایی استان، مسئولیت اجتماعی وزارت نفت، مصوبه سفر رئیس جمهور شهید به استان و مشارکت خیر تأمین شده است.
سرپرست اداره کل کتابخانههای عمومی استان همدان با بیان اینکه نگاه ویژه مسئولان استان و نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی باعث رونق کتابخانههای عمومی استان شده است، تصریح کرد: استان همدان در غرب کشور بیشترین تعداد کتابخانه عمومی را از آن خود کرده است.
وی با اشاره به اینکه تعداد کتابخانهها و اعضای آنها در استان نسبت به سایر استانها، ادامه داد: همدان در حوزه تعداد کتابخانههای عمومی در کشور هم در بین استانهای برتر است.
معینی در ادامه با بیان اینکه کتابخانه شهید مطهری فامنین نیاز به توسعه مخزن دارد، خاطرنشان کرد: دیوارکشی کتابخانه عمومی مهرماماهان شهر فامنین، راهاندازی کتابخانههای سیار و احداث کتابخانه در روستای فیضآباد، اصله و تجرک، که در این دو مورد زمین لازم آماده و اهدا شده، از مطالبات مردم و نیازهای منطقه است و در مجموع به ۹ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
سیدروحالله حسینیشاخص، فرماندار شهرستان فامنین نیز در این آیین اظهار کرد: کتابخانه زندهیاد حاج ستار ربانی، نمونه بارز مشارکت مردم و دولت است که توانست قدم بسیار خوبی در این حوزه باشد.
وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ کتابخوانی را با تمام توان در شهرستان دنبال کردیم، افزود: تلاش ما این بوده است که کتاب در دسترس مردم قرار بگیرد و همه اقشار به ویژه کودکان و نوجوانان از آن بهره ببرند.
عاطفه زارعی، مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی غرب کشور نیز در این آیین اظهار کرد: همسر خیر بومی این کتابخانه راهنما و محرک اصلی وی برای احداث این کتابخانه بوده است و به دلیل ارج نهادن به همت خیرین، این کتابخانه به نام پدر مرحوم خیر نامگذاری شده است.