دوشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۷

با حضور استاندار و سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی صورت پذیرفت؛

رونمایی از کتاب «آموزش فلسفه برای کودکان» در شهر خنداب

رونمایی کتاب خنداب

کتاب «آموزش فلسفه برای کودکان» در حاشیه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی، با حضور استاندار و سرپرست کتابخانه‌های عمومی این استان رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی، در حاشیه جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی که به صورت مشترک با جلسه هفته فرهنگی شهرستان خنداب برگزار شد، از کتاب «آموزش فلسفه برای کودکان» نوشته دکتر محمد عباسی و دکتر ذبیح پیرانی رونمایی شد.

در این آیین که با حضور محمود زمانی قمی استاندار، ائمه جمعه شهرهای خنداب و جاورسیان، علی‌اکبر احمدی سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی و سایر مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد؛ محمد عباسی مدرس دانشگاه فرهنگیان گفت: این کتاب روش صحیح اندیشدن تفکر و تامل و راه درست استدلال و تصمیم‌گیری را به کودکان نشان داده است؛ چراکه دوران خردسالی حیاتی‌ترین دورانی است که آینده هر فردی را رقم می‌زند.

عباسی در ادامه گفت: بی شک رسیدن به قله‌های بلند پیشرفت و دستیابی به اهداف بلند مدت کشور در زمینه های گوناگون، با ترجمه و تقلید از دیگران امکان پذیر نخواهد شد بلکه باید با اعتماد به نفس و خلاقیت و نوآوری در تمامی عرصه‌ها به این امر دست زد و کودکانی با اعتماد به نفس بالا، خلاق نقاد و دارای روحیه خود اصلاح‌گری را برای فردای کشور پرورش داد.

وی افزود: بهترین سن برای ایجاد این ویژگی ها در انسان، دوران کودکی است و بی‌گمان کسی که از کودکی نقاد و نقدپذیر بار نیامده باشد، نمی‌تواند این روحیه را هنگام بزرگسالی در خود پدید آورد.

این نویسنده در ادامه خاطرنشان کرد: باید با آموزش فلسفه‌ورزی به کودکان، نسلی را برای فردا پرورش داد که افزون بر موفقیت در زندگی خود، همه ویژگی‌های لازم برای رساندن کشور به قله های پیشرفت و تعالی را دارا باشند.

عباسی همچنین گفت: کتاب آموزش فلسفه برای کودکان نکات فلسفی را با زبان ساده و بومی در قالب داستان برای کوکان بیان می‌کند و سعی بر آن دارد که با این روش، به رشد و تعقل کودک در سنین بزرگسالی کمک کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در دنیای کنونی که آحاد مختلف جامعه خصوصاً کودکان و نوجوانان درگیر فناوری‌های نو و بمباران اطلاعاتی هستند، بیش از پیش نیاز به تفکر و استدلال احساس می‌شود بنابراین با آموزش فلسفه‌ورزی به کودکان، می‌توان زمینه خردورزی را در آن‌ها فراهم کرد تا در آینده اندیشمندان بزرگی برای جامعه شوند.