به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، کارگاه «راهکارهای مدیریت فعالیت فرزندان در استفاده از تلفن همراه و فضای مجازی» به همت کتابخانه مرکزی امام خمینی (قدس سره) مشهد و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی روز چهارشنبه ۱۹ دیماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
ملیحه صوفی، مدرس کارگاه «راهکارهای مدیریت فعالیت فرزندان در استفاده از تلفن همراه و فضای مجازی» پیرامون نقش رسانه در زندگی روزمره، گفت: رسانهها برای ارتباطات، سرگرمی و اطلاع رسانی به کار میروند. اما در دنیای امروز، رسانه نقش کلیدی در زندگی مردم ایفا می کنند.
وی افزود: رسانه اعم از اخبار و سرگرمی تا اطلاعات و آموزش تمامی جنبههای زندگی روزمره انسان امروز را تحت تاثیر خود قرار داده است و این پیشرفت فناوری و ظهور فضای مجازی موجب شده تا نگرانیهای جدیدی برای والدین به وجود آید.
صوفی نگرانیهای والدین در خصوص فضای مجازی را به چهار دسته تقسیم کرد و گفت: اعتیاد فرزندان به اینترنت، محتوای نامناسب، امنیت سایبری و تاثیر منفی آنها بر سلامت روان فرزندان از جمله نگرانیهای والدین برای فرزندانشان در فضای مجازی است.
مدرس کارگاه «مدیریت فعالیت فرزندان در فضای مجازی» همچنین مقایسه با دیگران، فشار اجتماعی، سرقت اطلاعات شخصی و زورگویی سایبری را نیز از جمله چالشهای نوجوانان در فضای مجازی عنوان کرد.
وی اظهار کرد: والدین باید با ارتباط باز و صادقانه، تنظیم قوانین و محدودیتها و نظارت مستمر در استفاده از فضای مجازی نوجوانان نقش داشته باشند. در واقع با آموزش امنیت سایبری، مراقبت از حریم خصوصی از نوجوانان در فضای مجازی باید از فرزندان خود محافظت کنید.