سه‌شنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸

امام جمعه شهرستان شاهین دژ:

جشنواره کتابخوانی رضوی تلاشی قابل تحسین برای ترویج فرهنگ کتابخوانی است

امام جمعه شاهین دژ

امام جمعه شاهین دژ با صدور پیامی از همشهریان برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد.

‌به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی، حجت الاسلام حسین فصیح نیا، امام جمعه شهرستان شاهین دژ در پیامی از مردم برای شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی دعوت کرد.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

«اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ، خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ، اقْرَأْ وَرَبُّکَ الْأَکْرَمُ، الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ»

اسلام دینی عقلانی و بر پایه تفکر و تعقل است و برای رشد فکر انسان توصیه های فراوانی به مطالعه و تفکر دارد. به همین جهت است که معجزه این آیین کتابی است سرتاسر شگفتی و در اولین آیاتی که خداوند بر نبی رحمت صلی الله علیه وآله وسلم نازل فرمود، به خواندن و کتاب و قلم و علم امر فرموده است.

خداوند متعال به برکت انقلاب اسلامی به نهاد کتابخانه‌های عمومی این توفیق را داده تا طی چندین سال، جشنواره ای متبرک به نام امام رئوف، حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام برگزار کند که تلاشی قابل تحسین برای ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی آحاد مردم با ابن امام همام است.

اینجانب ضمن قدردانی از مجریان و دست اندرکاران این جشنواره، از عموم مردم نیز تقاضا دارم با شرکت در این جشنواره، اندکی از معارف ناب علی بن موسی علیه السلام در وجودشان رسوخ کند.

حسین فصیح نیا

امام‌جمعه شهرستان شاهین دژ

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
2 + 9 =