-
همزمان با هفته کتاب صورت گرفت؛
ابلاغ دادستانی کل کشور برای پیگیری اجرای «سند ملی خواندن»
همزمان با سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، دادستانی کل کشور در راستای پیگیری حقوق عامه در حوزه ترویج فرهنگ کتابخوانی با صدور ابلاغی خواستار سنجش عملکرد دستگاههای مسئول در اجرای احکام «سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید» شد.
-
معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد در نشست بین المللی «کتاب، سفیر بی مرز»؛
کتاب به عنوان سفیر بی مرز، می تواند و باید تفاوت های کاذب را از میان بردارد
سید باقر میرعبداللهی، معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد در نشست بین المللی «کتاب، سفیر بی مرز»، کتاب را یکی از ابزارهای مواجهه شناختی با جهانی شدنِ فرهنگی دانست و اظهار داشت: کتاب، به عنوان سفیر بیمرز، میتواند و باید، تفاوتهای کاذب را از میان بردارد و نسبتی بینالاذهانی و مبتنی بر فهم و احترام متقابل ایجاد کند.
-
از سوی فصلنامه «تحقیقات اطلاعرسانی و کتابخانههای عمومی» منتشر شد؛
فراخوان پذیرش مقاله علمی ـ پژوهشی برای ویژهنامه «خواندن»
فصلنامه «تحقیقات اطلاعرسانی و کتابخانههای عمومی» طی فراخوانی از پذیرش مقاله علمی- پژوهشی در حوزه «خواندن» برای انتشار در این فصلنامه خبر داد.
-
همزمان با هفته کتاب صورت گرفت؛
ابلاغ دادستانی کل کشور برای پیگیری اجرای «سند ملی خواندن»
همزمان با سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، دادستانی کل کشور در راستای پیگیری حقوق عامه در حوزه ترویج فرهنگ کتابخوانی با صدور ابلاغی خواستار سنجش عملکرد دستگاههای مسئول در اجرای احکام «سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید» شد.
-
گزارش تصویری/
نخستین کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی
کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی با شعار «کتابخانههای ما: گذشته، حال، آینده» به میزبانی کتابخانه محمد بن راشد برگزار شد. سکینه قاسمپور، مدیرکل دفتر برنامهریزی نهاد کتابخانههای عمومی کشور در این کنفرانس حضور یافت.
-
با حضور مدیرکل دفتر برنامهریزی صورت گرفت؛
شرکت نماینده نهاد کتابخانههای عمومی کشور در کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی
سکینه قاسمپور، مدیرکل دفتر برنامهریزی نهاد کتابخانههای عمومی کشور در کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی حضور یافت.
-
در نشست رونمایی و نقد کتاب «آهسته بشتاب: خواندن، مغز و دنیای دیجیتال» مطرح شد؛
«خواندن عمیق»، با فراگیرشدن دنیای دیجیتال، به خطر میافتد؟!
مترجم کتاب «آهسته بشتاب: خواندن، مغز و دنیای دیجیتال» میگوید: این واقعیتی است که امروزه کتابخوانان دریافتهاند که خواندن عمیق، با فراگیرشدن دنیای دیجیتال، به خطر میافتد، اما این موضوع برای کتابنخوانان چندان مهم نیست. این کتاب نه تنها این مفهوم را برای دغدغهمندان بیان میکند، بلکه راهکارهایی را هم برای تربیت نسل جدید ارائه میدهد تا نشان دهد با خواندن کوتاه و بدون تمرکز، تغییراتی منفی در مغز ما ایجاد میشود.
-
در نشست «کتابسازی: آسیبشناسی نشر شعر» مطرح شد؛
دخالت ناشران دولتی، عامل «کتابسازی در شعر» است
سعید بیابانکی معتقد است: وقتی ذائقه یک قوم و فرهنگ را با فیلم بد، موسیقی بد، کتاب بد و شعر بد عادت بدهیم، مطالبهاش نیز بدپسند میشود. شرکتهای متولی فرهنگ صرفاً به فکر سود هستند. باید به مردم یاد داد که هر چه پرفروش بود، لزوماً خوب و سالم نیست.
-
به میزبانی کتابخانه محمد بن راشد؛
نخستین کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی آغاز شد
کنفرانس بینالمللی کتابخانهای دبی با شعار "کتابخانههای ما: گذشته، حال، آینده" به میزبانی کتابخانه محمد بن راشد آغاز شد.
-
همزمان با سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران؛
نشست رونمایی کتاب «آهسته بشتاب: خواندن، مغز و دنیای دیجیتال» برگزار میشود
همزمان با سی و دومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران نشست رونمایی و نقد کتاب «آهسته بشتاب: خواندن، مغز و دنیای دیجیتال» در کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران برگزار میشود.
-
دبیرکل نهاد در افتتاحیه هشتمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات؛
فلسفه توجه به هوش مصنوعی باید میدان دادن به ذهن و هوش هیجانیِ انسان باشد
مهدی رمضانی در افتتاحیه هشتمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات با عنوان «علوم اطلاعات و هوش مصنوعی»، اظهار داشت: فلسفه توجه به تکنولوژی و هوش مصنوعی به عنوان محصول نوین آن، باید میدان دادن به ذهن و هوش هیجانیِ انسان باشد تا، در نتیجه ورود هوش مصنوعی به زیست بشری، انسان فرصت پیدا کند از قابلیتهای خود در جاهای دیگر استفاده کند.
-
گزارش تصویری/
چهارمین نشست کتابسازی با موضوع «آسیبشناسی نشر شعر»
در آستانه سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، چهارمین نشست کتابسازی با موضوع «آسیبشناسی نشر شعر» با حضور حسن صنوبری، شاعر و مترجم؛ علی رمضانی، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران؛ و سیدباقر میرعبدالهی، معاون برنامهریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد، به دبیری سعید بیابانکی روز دوشنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات کتابخانه مرکزی پارک شهر برگزار شد.
-
در آستانه سیودومین دوره هفته کتاب؛
نشست «کتابسازی: آسیبشناسی نشر شعر» برگزار میشود
چهارمین نشست کتابسازی با موضوع «آسیبشناسی نشر شعر» در آستانه سیودومین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود.
-
با شرکت ۵۳ کتابدار در ۳ کلاس و کارگاه؛
نخستین «مدرسه منطقهای طراحی خدمت» در یزد به کار خود پایان داد
نخستین دوره «مدرسه منطقهای طراحی خدمت» با حضور ۵۳ نفر از کتابداران ۴ استان کشور در راستای آموزش کتابداران برای فراگیری طراحی خدمات جدید در کتابخانه ها و انتقال این آموختهها به اعضا و کاربران در یزد برگزار شد.
-
در نوزدهمین رویداد «کسبوکارهای کوچک در کتابخانههای عمومی» مطرح شد؛
کتابخانه، به عنوان بارزترین جلوه نهاد علم در ایران، ارزش، نظم و رابطه اجتماعی تولید میکند
نوزدهمین رویداد کسبوکار در کتابخانههای عمومی به منظور حمایت از کسبوکارهای کوچک و بهرهمندی از دانش، نظریات و ایدههای استادان و صاحبنظران این حوزه با حضور مسئولان و مدیران و مربیان و صاحبان کسبوکارهای کوچک در تالار نخجوانی کتابخانه مرکزی تبریز برگزار شد.
-
نویسنده مقاله «نقش کتابخانههای عمومی روستایی در توانمندسازی و توسعه جامعه روستایی»:
کتابخانههای عمومی روستایی مکانی ایدهآل برای حمایت و تشویق توسعه جامعه هستند
شیوا یاری معتقد است: کتابخانههای عمومی روستایی مکانی ایدهآل برای حمایت و تشویق توسعه جامعه هستند. این بدنه فکری، زمینهساز ایجاد تغییرات مثبت در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی روزمره مردم، حفظ محیطزیست و بهبود کیفیت زندگی مردم است.