به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان سمنان، مراسم اختتامیه دوره تابستانی هوش مالی به همت کتابخانه مرکزی سمنان و با حضور مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان در این کتابخانه برگزار شد و کودکان عضو کتابخانه شاد و پرانرژی با برپایی نمایشگاه و غرفههای فروشگاهی میزبان دوستان و آشنایان خود شدند.
محمد طاهریان، مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان در ضمن بازدید از تکتک غرفههای این بازارچه، با نحوه تولید محصولات ارائهشده آشنا شد و ضمن تشویق کودکان مشارکتکننده با آنها و مربی این دوره به گفتگو پرداخت.
طاهریان با بیان اینکه یکی از مهمترین اهداف برگزاری این کارگاه غنیسازی اوقات فراغت اعضای کتابخانه و در کنار آن پرورش نسل کارآفرین است، ضمن قدردانی از همه کسانی که در برگزاری این مراسم فرهنگی و بانشاط مشارکت داشتند، خاطرنشان کرد: استفاده از تجربیات و آموزشهای افراد موفق نقش چشمگیری در تقویت هوش مالی دارد. متأسفانه شاهد هستیم، سیستم آموزشی مدارس کمتر به مقوله هوش مالی میپردازد، بنابراین برگزاری چنین دورههایی در کتابخانههای عمومی میتواند برای آینده کودکان و نوجوانان بسیار مثمر ثمر باشد.
فاطمه مداح، کارشناس ارشد روانشناسی و مربی این دوره آموزشی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص چگونگی برگزاری این کارگاه، گفت: کودکان در پایان این کارگاه آموزشی با تفکر برای چگونگی کسب درآمد، بهعنوان یک فعالیت عملی محصولاتی که خود با کمک خانواده تهیه کرده بودند را به غرفهها آورده و با فروش آنها کسب درآمد کردند.
وی با بیان اینکه اولین قدم در مورد آموزش کودکان برای آشنایی با سرمایهگذاری، نشان دادن ارزش و زیبایی آن است، افزود: منظور این است که به کودک نشان بدهیم چطور میتواند با سرمایهگذاری صحیح، بعد از مدتی پسانداز بیشتری داشته باشد.
مربی دوره آموزشی هوش مالی در پایان اذعان داشت: باید یادمان باشد که کودکان مثل ما توانایی تحمل شرایط سخت را ندارند؛ بنابراین همزمان با اینکه به فکر افزایش هوش مالیشان هستیم باید مراقب باشیم آنها را وارد زوایایی از اقتصاد خانواده مثل بدهکاریها، بدحسابی دیگران و... نکنیم و اجازه بدهیم در دنیای کودکی خودشان خوش بگذرانند.
زینب قادری، مسئول کتابخانه مرکزی سمنان نیز بیان داشت: در این کارگاه آموزشی، تلاش شد با تقویت هوش مالی کودکان به پرسشهای کنجکاوانه آنان پاسخ داده شود و با ترغیب کودکان به تفکر عمیق و خلاقانه و نوآور، گام کوچکی در راستای پرورش نسلی کارآفرین در جامعه برداریم.
قادری در ادامه افزود: طی این دوره به کودکان آموزش داده شد که چگونه پولتوجیبیهایشان را جمع کنند. چگونه با خلاقیت بتوانند وسایل کهنه و قدیمیشان را در جهت استفادههای جدید احیا کنند و چطور بتوانند با تولید اسباببازی یا ساخت دستبند کوچک یا پختن خوراکی و فروش آن پول دوچرخه یا وسیلهای را که دوست دارند داشته باشند، را تهیه کنند.
مسئول کتابخانه مرکزی سمنان در پایان ضمن قدردانی از خانوادههایی که در برپایی این غرفههای فروشگاهی مشارکت داشتند، تصریح کرد: بحث و گفتگو در مورد مدیریت مالی، همچنین ارائه راهکارهایی در جهت آشنایی کودکان با خرج و پسانداز (شامل موضوعاتی مثل برنامهریزی، انتخاب، خرج، مفهوم پسانداز، بخشش و خرید و تهیه فهرست خرید) از دیگر مباحثی بود که در این کارگاه آموزش داده شد.
گفتنی است، این برنامه مورد استقبال پرشور و کمنظیر اعضا و خانوادهها قرار گرفت. در پایان کودکان مشارکتکننده در این دوره، گواهینامه آموزشی و لوح یادبود خود را از دست مدیرکل کتابخانههای عمومی استان دریافت کردند.
ارسال نظر