به گزارش روابطعمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی مازندران، دهمین نشست فرازه با حضور محمد میرکیانی، نویسندهی برتر و محبوب ملی و خانواده های اعضا، نویسندگان و اهالی فرهنگ، عصر یکشنبه، (۲۹ مهر ۱۴۰۳) به همّت ادارهکل کتابخانههای عمومی استان مازندران با همکاری اداره کتابخانههای عمومی شهرستان بابل و سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری در کتابخانه ی عمومی شهیدان نجاریان شهرستان بابل برگزار شد.
میرکیانی، نویسنده برتر و محبوب کشور در دهمین نشست فرازه با اشاره به خاطرات تلخ و شیرین خود و نقش آنها در دوران نویسندگی، اظهار کرد: مطالعه هدفمند لازمه نویسنده شدن است و باید این عادت در دوران کودکی شکل بگیرد که نتیجه خوب آن را در سن بزرگسالی شاهد باشیم.
وی با بیان اینکه هیچ رسانهای جایگزین کتاب نمیشود و فطرت و حکمت از عوامل موثر در ماندگاری آثاری همچون شاهنامه و بوستان و گلستان و .. است، گفت: به همین دلیل علاقه ما به ادبیات کهن و داستانهای عامیانه یک علاقه فطری است. ما بنا به نیاز زمان آثار را بازنویسی کرده و در اختیار کودکان و نوجوانان امروز قرار میدهیم تا ارتباطشان با گذشته قطع نشود، این می تواند یکی از روش های نویسندگی باشد و برای تولید اثر نیز ایده خوبی است.
پایان این جلسه به پرسش و پاسخ اختصاص یافت و به سوالات حاضرین در حوزه نگارش داستان پاسخ داده شد.
گفتنی است، محمد میرکیانی، نویسنده آثار ادبی همچون «قصه ما مثل شد»، «پنج سنگ»، «قصه خانه ما»، «پند و قند»، «قصه ما همین بود»، «افسانه خوشبختی»، «پهلوان حیدر»، «روزی بود و روزگاری»، «قصه های شب چله»، «روز تنهایی من»، «روزی بود و روزی نبود»، «شاید فردا نباشد»، «قصّه شاه مال منه» و ... است.
ارسال نظر