شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶

با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی؛

مسابقه کتابخوانی «نشانی از عرشیان» در زنجان برگزار می‌شود

مسابقه کتابخوانی زنجان

مسابقه کتابخوانی «نشانی از عرشیان» به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران در زنجان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان زنجان، مسابقه کتابخوانی «نشانی از عرشیان» به مناسبت گرامیداشت دهه فجربا مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران در زنجان برگزار می شود.

مهلت شرکت در این مسابقه از ۱۵ بهمن تا ۲۲ اسفند ماه در نظر گرفته شده است. همه رده‌های سنی در این مسابقه می توانند شرکت کنند و شرکت برای همه اقشار جامعه آزاد است. همچنین به ۱۰ نفر برگزیده جوایز نفیس اهداء خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این مسابقه می‌توانند با مراجعه به سامانه مسابقات کتابخوانی www.ketabkhooon.ir ضمن دسترسی به فایل Pdf این کتاب، در این مسابقه شرکت کنند. همچنین افرادمی‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۲۴۳۳۵۴۹۹۲۹ و ۰۲۴۳۳۵۴۹۹۱۹ داخلی ۱۷ تماس حاصل کنند.

مسابقه کتابخوانی «نشانی از عرشیان» در زنجان برگزار می‌شود

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 1 =