دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان اعلام کرد؛

طرح کتابخانه‌گردی در کردستان اجرا می‌شود

کتابخانه گردی استان کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان از اجرای طرح کتابخانه‌گردی در ۱۰ شهرستان استان خبر داد و گفت: بازدیدکنندگان کارت عضویت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، معصومه حسنی‌خوانسار، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، از اجرای طرح کتابخانه‌گردی به مناسبت بیست‌ویکمین سالروز تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در کردستان خبر داد و اظهار داشت: این طرح از روز سه‌شنبه ۱۴ اسفندماه جاری، در کتابخانه‌های سراسر استان برگزار و تا ۱۸ اسفند ادامه دارد.

طرح کتابخانه‌گردی در کردستان اجرا می‌شود

وی با بیان اینکه در قالب این طرح، کتابخانه‌های مرکزی و منتخب شامل کتابخانه‌های تازه‌تأسیس، کتابخانه‌های دارای جاذبه‌های خدمات و فعالیت میزبان مردم و مسئولان دستگاه‌های استانی و شهرستانی خواهند بود، افزود: در مرکز استان، کتابخانه مرکزی سنندج در خیابان استانداری انتخاب و از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر در خدمت شهروندان است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان هدف از برگزاری این طرح را آشنایی مردم و مسولان با بخش‌ها و خدمات مختلف کتابخانه‌های عمومی و تقویت و ترویج فرهنگ کتابخوانی عنوان کرد و گفت: در این روز، شهروندان می‌توانند به صورت رایگان عضو کتابخانه شده و از تخفیف ۱۰۰ درصدی برخوردار شوند.

وی با اشاره به اینکه متولیان کتابخانه در شهرستان‌ها، میزبان مدعوین و مهمانان فرهنگی هستند، اعلام کرد: کتابداران در روزهای سه‌شنبه ۱۴ اسفندماه در کتابخانه مرکزی سنندج، چهارشنبه ۱۵ اسفندماه در کتابخانه‌های سقز، قروه، مریوان، کامیاران و دهگلان و همچنین روز شنبه ۱۸ اسفندماه در کتابخانه‌های بانه، صاحب، دیواندره، سروآباد و کتابخانه روستای بیساران، به معرفی کامل کتابخانه برای بازدیدکنندگان می‌پردازند.

حسنی‌خونسار همچنین، تصریح کرد: از همه همشهریان عزیز، فرهنگی و کتاب‌دوست استان کردستان درخواست می‌شود در این روزها با بازدید از کتابخانه‌های استان و عضوشدن با تخفیف ویژه به جمع جامعه بزرگ کتابخوان بپیوندند. امیدواریم گام‌های موثری در پیشبرد امور برداشته و در ارائه خدمت به اهداف فرهنگی و ترویج فرهنگ کتابخوانی، بیش از پیش همکاری میان کتابخانه‌ها و سایر نهادهای اجتماعی و مردم ایجاد شود.

گفتنی است، ۵۵ کتابخانه در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد، ۱۶ باب روستایی و مابقی کتابخانه شهری و ۲۶ باب کتابخانه مشارکتی و تعداد منابع کل کتابخانه‌های استان، ۹۰۰ هزار جلد است.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
9 + 6 =