یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴

معاون توسعه و منابع انسانی استانداری در طرح «کتابخانه‌گردی» مطرح کرد؛

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

کتابخانه گردی ایلام

معاون توسعه و منابع انسانی استانداری ایلام، ضمن تقدیر از برگزاری برنامه فرهنگی «کتابخانه‌گردی»، دانایی و پیشرفت جامعه کنونی را تنها با ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی میّسر دانست.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام، به مناسبت بیست‌ویکمین سالگرد تاسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در سطح استان ایلام آئین «کتابخانه‌گردی» با حضور افشین کریمی، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری؛ سمیه حیدری، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان؛ فرشاد دوستی، مدیرکل راه و شهرسازی استان؛ خدابنده قنبری، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری؛ طاهر محمدزاده، سرپرست اداره‌کل اداری و مالی استانداری؛ ناصر مرادی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان؛ حجت‌الاسلام قدرت نوروزی، رئیس اداره زکات امداد استان ایلام؛ فرهاد شاهمرادیان، معاونت حوزه هنری استان؛ روح‌الله قیطاسی، معاونت فرهنگی سپاه امیرالمومنین استان ایلام؛ حسین همتی، جانشین مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان؛ اصحاب رسانه و جمعی از مسئولین در محل کتابخانه مرکزی شهر ایلام برگزار شد.

در ابتدای این آئین، هستی نظریان، عضو فعال بخش کودک و برگزیده یازدهمین جشنواره رضوی، دقایقی را به رسم خوش‌آمدگویی به خوانش اشعاری پرداخت و از طرف مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، کارت عضویت افتخاری را به افشین کریمی، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری تقدیم کرد.

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

افشین کریمی، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری ایلام به مناسبت بیست و یکمین سالگرد تاسیس نهاد کتابخانه های عمومی کشور، با حضور در محل کتابخانه‌های عمومی استان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء گفت: با مدیریت دانش‌محور و ترویج بیشتر فرهنگ کتابخوانی، می‌توانیم از جامعه‌ای با دانایی بیشتر و با تاثیرگذاری بیشتر برخوردار خواهیم شد. دانایی و پیشرفت جامعه کنونی، تنها با ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی میسر است. 
کریمی با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتباط مستقیم  دانایی با کتابخوانی، در جامعه بیان داشت: بهره‌وری بالا در زمینه کتابخوانی، جامعه منتفع از دانایی و آگاهی بیشتر است. کتابخوانی، امروز در بخش‌های مختلف با روش‌هایی مثل روزنامه‌نگاری که تفاوت‌های چشم‌گیری دارد و تغییرات بسزایی داشته و ما با اهداف بلندمدت در صدد سوق جامعه، خصوصاً نسل نونهال و نوجوان رو به سمت کتابخوانی مطالعه بیشتر هستیم.
وی با بیان سفر رئیس‌جمهور به استان و ضرورت ورود بخش خصوصی، علاوه بر حمایت دولت به جهت تامین بودجه لازم  گفت: رایزنی‌های لازم به منظور تامین بودجه به جهت تجهیز و به روزرسانی نهاد کتابخانه‌ها انجام می‌گیرد. 

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

سمیه حیدری، مدیرکل کتابخانه‌های استان ایلام نیز در ادامه مراسم گفت: به مناسبت بیست و یکمین سالگرد تاسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در سطح کشور و به ویژه در سطح استان ایلام، مراسم «کتابخانه‌گردی» در راستای آشنایی هرچه بیشتر مسئولین و مردم با محیط کتابخانه‌ها و نحوه ارائه خدمات برگزار گردید.
حیدری ادامه داد: همزمان در کنار مراسم کتابخانه‌گردی، بحث رونمایی از پوستر رویداد کتابیار را انجام خواهیم داد. هدف از این رویداد، آشناسازی کودکان و نوجوانان با کتاب و آشتی دهه نودی‌ها با کتاب؛ یار مهربان است. در این رویداد، کتابیاران برتر بر اساس شاخص‌های مختلف همچون معرفی کتابخانه و خدمات آن، همکاری در اجرای برنامه‌های کتاب‌محور، اطلاع‌رسانی مسابقات و جشنواره‌های کتابخوانی، تولید متن، فیلم و پادکست معرفی کتاب و … انتخاب و از دانش‌آموزان فعال در حوزه فرهنگی کتابخوانی که بیشترین همکاری را با کتابخانه‌ها داشته باشند، در اردیبهشت‌ماه سال آینده ان‌شاالله تقدیر خواهد شد. 
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام، با بیان این که علاوه بر ترویج فرهنگ مطالعه در بین دانش‌آموزان و نونهالان، حفاظت از محیط زیست و ترویج فرهنگ نهال‌کاری از اهداف اداره‌کل است، افزود: یک اصله نهال با یاد و نام «کتاب شاکه و خانمنصور» یکی از کتب غلامرضاخان ارکوازی، از نویسندگان بومی استان توسط مسئولین و شخصیت‌های فرهنگی استان غرس خواهد شد که به دنبال این تصمیم، در کنار ترویج فرهنگ مطالعه، بحث حفاظت از محیط زیست و ترویج فرهنگ نهال‌کاری را داشته باشیم.

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

لازم به ذکر است، مسئولین حاضر در این برنامه، از بخش‌های مختلف کتابخانه مرکزی و کتابخانه عمومی پروین اعتصامی بازدید کردند و افشین کریمی، معاون توسعه و منابع انسانی استانداری دقایقی را به گفت‌وگو با اعضای کتابخانه پرداخت.

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

کتابخانه‌ها، محل و مرجع دانایی نسل نونهال و نوجوان جامعه است

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 2 =