به گزارش روابطعمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان چهارمحال و بختیاری، همزمان با بیستویکمین سالگرد تأسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور، آیین رونمایی کتاب «روشهای پرورش و شکوفایی هوش و خلاقیت و موانع آن (موفقیت تحصیلی)» با حضور عبدالله معتمدی، نویسنده اثر و جمعی از مقامات محلی و دوستداران کتاب در کتابخانه عمومی ملاصدرا فرخشهر برگزار شد.
در این مراسم سیمین برادران، رئیس اداره کتابخانههای عمومی شهرستان فرخشهر، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان و بیست و یکمین سالگرد تأسیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور، از رسالت و دیدگاه جدید در کتابخانههای عمومی سخن گفت و با اشاره به فعالیتها و خدمات کتابخانهها از جمله کارگاههای مشاوره، کارگاههای آموزشی متنوع، قصهگویی برای کودکان، سالنهای مطالعه خصوصی، برگزاری نشستهای مختلف کتابخوان، نقد و رونمایی، حمایت از کسبوکارهای کوچک، خدمات فرا کتابخانهای کتابداران و... گفت: برایند اینگونه فعالیتها امروزه کتابخانه را علاوه بر نقش آگاهیرسانی و ارتقای سواد اطلاعاتی، به پایگاهی اجتماعی - فرهنگی تبدیل کرده است.
در ادامه این برنامه علیرضا علمدار، از شعرا و فرهنگیان بازنشسته شهر فرخشهر در خصوص فلسفه نوروز و آداب و رسوم آن در شهر فرخشهر به ایراد سخن پرداخت و با بیان معانی جشن همچون عبادت، ستایش، شکرگزاری، شادی و... به پیوند آداب و رسوم ایران باستان با خداپرستی و ستایش خداوند یکتا اشاره کرد.
عبدالله معتمدی، نویسنده کتاب «روشهای پرورش و شکوفایی هوش و خلاقیت و موانع آن (موفقیت تحصیلی)» در این نشست در بیان هدف خود از تألیف این کتاب گفت: امروزه یکی از خلأهایی که در فرهنگ ما دیده میشود، مسئله توجهنکردن علمی به نوآوری است و این فاکتوری است که جوامع مترقی را از جوامع عقبمانده متمایز میکند.
وی ادامه داد: خلاقیت، یکی از قابلیتهای انسان است که او را از دیگر موجودات متمایز میکند. تواناییهای خلاق همچون سایر انواع هوش، با درجات متفاوت در میان همه وجود دارد و آنچه بر عهده شخص است این است که آن را شکوفا سازد و به خدمت خود درآورد. در این کتاب، سعی شده است با بیان روشهایی به رشد، پرورش و شکوفایی خلاقیت در افراد بهویژه دانشآموزان کمک شود.
سپس، سیدحسین صالحی منتقد و از نویسندگان شهر فرخشهر، ضمن تشکر از پرداختن نویسنده به موضوع خلاقیت و پرورش آن اظهارداشت: در این کتاب به جزئیات مفیدی همراه با مثال در زمینه خلاقیت و موانع آن و راههای رسیدن به ایدههای خلاق اشاره شده است که باعث ایجاد انگیزه و حرکت به سمت افکار خلاقانه در مخاطب میشود.
صالحی در ادامه، عدم رعایت برخی قواعد نگارشی، عدم ارجاعات درونمتنی و پاورقی، برخی غلطهای املایی را از ایرادات کتاب دانست و گفت: در برخی موارد تکرار مطالب زیاد است که خلاصهکردن آنها به غنای کتاب میافزاید.
در پایان این مراسم، شرکتکنندگان از بخشهای مختلف کتابخانه و بازارچهای که در راستای حمایت از کسبوکارهای کوچک برگزار شده بود بازدید کردند.
ارسال نظر