چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲

در دیدار سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی و مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان مطرح شد؛

دانش‌افزایی اجتماعی، رویکرد نسل جدید کتابخانه‌های عمومی است

دیدار سرپرست لرستان

حجت‌الاسلام سبزیان، در این دیدار گفت: در نسل جدید کتابخانه‌های عمومی که کتابخانه مرکزی خرم‌آباد نمونه بارز از این نسل است، خدمات متنوع و متعددی صورت می‌گیرد.

 به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان، با هدف توسعه همکاری‌ها با فاطمه ایرانی، مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان دیدار و گفتگو کرد.

سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان در ابتدای این دیدار، ضمن تبریک انتصاب ایرانی و آرزوی موفقیت برای وی در مسئولیت جدید، بیان داشت: ماه پر برکت رمضان در اسلام، به عنوان ماه مهمانی خدا و میهمانی امت پیامبر اکرم(ص) شناخته می‌شود و پذیرایی با کرامت و مهربانی توسط خدای متعال در انتظار بندگان او خواهد بود. رسول خدا(ص) در این باره می‌فرمایند: «ماه رجب، ماه خدا و ماه شعبان، ماه من و ماه رمضان، ماه امت من است؛ هر کسی در این ماه، روزه داشته باشد بر او واجب می‌شود که گناهانش بخشیده شود و خداوند بقیه عمرش را تضمین کند و او از تشنگی و عطش در روز قیامت در امان خواهد ماند».

حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان، به ارائه گزارشی در خصوص کتابخانه‌های عمومی استان پرداخته و افزود: در نسل جدید کتابخانه‌های عمومی که کتابخانه مرکزی خرم‌آباد نمونه بارز از این نسل است، خدمات متنوع و متعددی صورت می‌گیرد. در نسل جدید کتابخانه‌های عمومی، همه اقشار جامعه در نظر گرفته شده و برای هرکدام خدمات متناسب ارائه می‌شود.

وی از بانوان به عنوان وفادارترین اعضای کتابخانه‌های عمومی عنوان کرده و ادامه داد: سهم بانوان در عضویت و امانت کتابخانه‌های عمومی استان بیشتر از مردان بوده و از این رو، برنامه‌ریزی جهت ارائه خدمت هرچه بیشتر به این قشر ضروری بوده و همواره مدنظر است. ظرفیت مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی استان، در معرفی و تسهیل شرایط حضور خانواده‌ها  در کتابخانه‌های عمومی  بسیار اثرگذار بوده و انتظار می‌رود در این خصوص مساعدت لازم مبذول گردد.

مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان نیز در این دیدار، با ابراز خرسندی از همکاری با اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان، گفت: تکامل و رشد انسان در طول زندگی به‌وسیله رویارویی او با چالش‌ها، مسائل و تجربیات گوناگون به وقوع می‌پیوندد؛ مطالعه کتاب می‌تواند تجربیات و روش برخورد صحیح با چالش‌های زندگی را بدون هزینه و به‌راحتی در اختیار انسان قرار دهد.

فاطمه ایرانی اثر کتاب بر روی روان انسان را مساله‌ای غیرقابل انکار دانست و بیان داشت: بر اساس نتایج پژوهش‌ها و بررسی‌های صورت‌گرفته درباره فواید کتاب‌خوانی توسط اندیشمندان، می‌توان گفت که افراد کتاب‌خوان در مقایسه با دیگر افراد از تمرکز و دقت بیشتری در کارها برخوردار هستند.

وی کاهش فاصله کتاب و مردم را ضروری دانسته و افزود: دفتر امور بانوان استانداری لرستان، آماده همکاری لازم با کتابخانه‌های عمومی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی کتاب‌محور است.

همچنین در این جلسه مقرر شد، به منظور توسعه همکاری‌های بیشتر در آینده نزدیک دو دستگاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کنند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
9 + 2 =