به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، مراسم بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار در نهاد کتابخانههای عمومی کشور، روز پنجشنبه ۲۴ آبان، همزمان با بزرگداشت مقام علامه طباطبایی، با حضور سید غلامعلی حداد عادل، محمود دعایی، پروین داداندیش، عبدالله جاسبی، معصومه ابتکار، جمعی از مسئولان و مدیران فرهنگی کشور، دبیرکل نهاد، مشاوران، معاونان و مدیران کل و جمعی از کتابداران برگزیده کتابخانههای عمومی سراسر کشور برگزار شد.
معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در این مراسم با تبریک ایام هفته کتاب، طی سخنانی گفت: کتاب عمیقا با باورها و فرهنگ ایرانی و اسلامی ما گره خورده و امیدوارم دولت بتواند در کنار فرهنگیان و دوستداران کتاب با سیاستگذاری مناسب از کتاب، کتابخوانی و کتابداران حمایت کند و سیاستهای موثری را برای بازگشت کتاب به زندگی، مدرسه، دانشگاه، بکار ببندد.
وی با اشاره به قرآن کتاب مقدس مسلمانان و معجزه پیامبر گرامی اسلام گفت: قرآن به «خواندن» نام گرفته و علاوه بر خواندن بر گوش دادن نیز تأکید میکند. از این جهت میتوان به موضوع قصه گویی و اهمیت آن در آموزش فرزندان پرداخت. قصه گویی امروز به عنوان یکی از مهارتهای آموزشی و حتی مدیریتی مطرح است. تحقیقات و مطالعات بینالمللی نشان داده که مدیران موفق کتابخوانها و قصهگوهای موفقی هستند و در کودکی در خانوادههای کتابخوان و پر گفتوگو پرورش یافتهاند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به مأموریت ویژه خود در این معاونت گفت: از سال گذشته طرحی با عنوان «گفتگوی ملی خانواده» را آغاز کردیم که مشخصا به یکی از آسیبهای زندگی نوین یعنی اختلال ارتباطی در خانوادهها میپردازد. از آنجا که مهارتهای گفتوگو در خانواده با موضوع کتابخوانی و قصهگویی در خانوادهها ارتباط نزدیکی دارد، توجه به حوزه کتاب و گتابخوانی و گسترش آن در خانوادهها از اهداف ما در این طرح بوده که متأسفانه کمتر در خانوادهها به آن توجه شده است.
ارسال نظر