زیبا عبدالملکی، کتابدار کتابخانه عمومی شهید مدرس شهرستان قروه (استان کردستان) در گفتگو با پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، با اشاره به انتخابش به عنوان یکی از کتابداران برگزیده کشور در سال ۹۹ عنوان کرد: بسیار خوشحال و مفتخرم که برای سومین سال پیاپی به عنوان یکی از کتابداران برگزیده کشور انتخاب شدم. این انتخاب مدیون نگاه حمایتگرانه نهاد کتابخانههای عمومی کشور و رضایت اعضاء و مراجعین کتابخانه است و در عین ارزشمند بودن یک انرژی مثبت در ادامه روند کاریام به عنوان کتابدار خواهد بود.
وی اضافه کرد: همیشه عاشق کارم بودهام و هرگز این حرفه را با هیچ چیز دیگر در دنیا عوض نخواهم کرد. همیشه با عشق و علاقه به عنوان کتابدار کارهایم را پیش میبرم و شاید مجموعهای از این عوامل همیشه به عنوان انگیزه در کارم حضور داشتهاند.
کتابدار کتابخانه عمومی شهید مدرس با تأکید بر اهمیت کتاب و کتابخوانی بیان داشت: همواره کتاب و کتابخوانی را به مثابه سفره غذا میبینم؛ همانطور که نمیتوانیم هر روز یک غذای ثابت را به صورت مستمر تناول کنیم، در موضوع کتابخوانی نیز باید به تنوع اهمیتی مضاعف بدهیم و مثل غذا، رژیمی متنوع و جذاب را در نظر بگیریم. مثلاً به مناسبتها توجه کنیم و بزرگداشتها و ایام مهم را با شیوهای صحیح و کاربردی به گروه سنی کودک و نوجوان انتقال دهیم.
عبدالملکی با اشاره به فعالیتش در فضای مجازی خاطرنشان کرد: بعد از محدود شدن فعالیت کتابخانهها به دلیل شیوع ویروس کرونا و قطع شدن امکان ارتباط حضوری با بسیاری از اعضاء، به سراغ فضای مجازی (در دوران پیشاکرونا نیز از ظرفیتهایش استفاده کرده بودیم) رفتیم.
وی افزود: به عنوان نخستین و البته مهمترین کار از قصهگویی آغاز کردیم و با شیوههای مختلف از جمله: قصهگویی عروسکی، نمایش صفحات کتاب داستان و معرفی کتاب تلاش کردیم تا پیوند و ارتباط میان اعضای کودک با دنیای کتاب و داستان قطع نشود. در ادامه هم به کمک فضای مجازی برنامههای شعرخوانی و مسابقات متنوع برگزار ویدئوهای آموزش کاردستی تهیه کردیم و پذیرای اعضاء و سایر علاقهمندان به کتاب و کتابخوانی بودیم.
عبدالملکی در پایان با اشاره به مهمترین هدف کاری او و همکارانش در ماههای گذشته، گفت: تمام تلاش ما در دوران تعطیلی کتابخانهها این بود که نگذاریم این دوری باعث شود تا علاقهمندان احساس خلاء در حوزه کتاب، کتابخوانی و گذران اوقات فراغتشان داشته باشند.
ارسال نظر