به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان، نشست هم اندیشی«کتابخانههای عمومی و کسبوکارهای کوچک» با حضور امیرحسین حیدری، سرپرست معاونت اداره کل کتابخانه های عمومی استان هرمزگان؛ احمد باران زاده؛ معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان؛ محمد حسینی، مدیر پژوهش دانشگاه؛ حسن بیابانی، رئیس دانشکده مدیریت اقتصاد و حسابداری؛ علی فتی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع؛ فریبرز محمدی، رئیس دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه؛ لیلا جعفری، رئیس کتابخانه دانشگاه هرمزگان و مریم ایرانمنش، کارشناس آمار و پژوهش اداره کل کتابخانه ها در سالن پژوهش دانشگاه هرمزگان برگزار شد.
امیرحسین حیدری، سرپرست معاونت اداره کل کتابخانه های عمومی هرمزگان، در ابتدای این جلسه با اشاره به اینکه کارکرد کتابخانه های عمومی در سال های اخیر تغییرات زیادی داشته است، بیان کرد: در حال حاضر کتابخانه های عمومی تبدیل به پایگاه های فرهنگی اجتماعی شده اند و تحول چشمگیری در کارکرد و ماموریت کتابخانه ها اتفاق افتاده است.
وی افزود: در کنار ارائه خدمات سالن های مطالعه و امانت کتاب فعالیت های متنوعی در کتابخانه های عمومی در حال انجام است که برگزاری کارگاه ها و کلاس های آموزشی مهارتی یکی از آن ها است.
سرپرست معاونت اداره کل کتابخانه های عمومی استان با بیان اینکه کتابخانه های عمومی به عنوان پایگاه های اطلاعاتی فرصت ویژهای در اختیار علاقه مندان قرار می دهند، خاطرنشان کرد: حمایت از کارآفرینان، مشاغل خرد و کسب و کارهای کوچک، یکی از کارهایی است که در کتابخانههای عمومی تسهیل شده و حتی آموزش داده می شود.
وی ادامه داد: همایش بینالمللی «کتابخانههای عمومی و کسبوکارهای کوچک» با هدف شناسایی راهکارها، ایدهها، تجربهها، ضعفها، چالشها و چشماندازها برای استفاده از ظرفیت کتابخانههای عمومی بهمنظور مشارکت فعال در فضای کسبوکار کشور، با مشارکت نهاد کتابخانههای عمومی کشور و انجمن علمی ارتقای کتابخانههای عمومی ایران در روزهای ۲۵ و ۲۶ مهرماه ۱۴۰۲ به میزبانی شهر مشهد برگزار خواهد شد.
حیدری با اشاره به نقش دانشگاه ها در آموزش کارآفرینی و مهارت های کسب وکار و پژوهش، اظهارکرد: دانشگاه هرمزگان به عنوان یکی از مراکز علمی بزرگ جنوب کشور می تواند با حضور فعالانه در این همایش نسبت به ارائه مقالات و طرح های پژوهشی اقدام کند.
معاون پژوهشی دانشگاه هرمزگان نیز در این نشست با بیان اینکه تعامل کتابخانه و دانشگاه نتایج خوبی به همراه خواهد داشت، بیان کرد: باتوجه به تاثیرگذاری کتابخانه های عمومی علی الخصوص در جوامع کوچک و محلی، می توان از ظرفیت این مراکز بهره زیادی برد.
باران زاده ادامه داد: دانشجویان دانشگاه همان اعضای کتابخانه ها هستند که با آموختن علم و کسب مهارت در رشته های مختلف می توانند با برگزاری کارگاه ها و رویدادها در کتابخانه های عمومی به بازنشر دانش بپردازند.
وی با اشاره به رویکرد نهاد در برگزاری همایش «کتابخانههای عمومی و کسبوکارهای کوچک» خاطرنشان کرد: برگزاری همایش های علمی فرصت مغتنمی جهت تحقیق و پژوهش و ارائه آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی است. از این رو دانشگاه هرمزگان نیز با استفاده از ایده های اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای شرکت در این رویداد اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
گفتنی است، در پایان سایر اعضای هیئت علمی حاضر در جلسه به بیان دیدگاه های خود پرداخته و در خصوص اطلاع رسانی این همایش در گروه های آموزشی مربوطه قول مساعد دادند.
ارسال نظر