به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان اردبیل، لیلی سیفی، از مدرسین پنجمین دوره آموزشی مدرسه تابستانی در رابطه با اهداف و رویکردهای دورههای آموزشی این دوره، اظهار کرد: به اشتراک گذاری تجربهها در این دورههای آموزشی منجر به احصای چالش ها و نیز نقاط مثبت فعالیتها میشود و کتابداران از طریق آشنایی با ایدههای جدید، توسعه و پیاده سازی ایدهها با آزمون و خطا میتوانند در فضای توسعه و خدمات کسب و کار موفق عمل کنند.
وی با اشاره به تجربیات بینالمللی و ملی در حوزه فعالیت کتابداران در زمینه کسب و کار، گفت: دورههای آموزشی مدرسه تابستانی با هدف توانمندسازی کتابداران برای ارائه تعریف و طراحی خدمات کسب و کار در حوزه فعالیت خود و در درجه دوم توسعه دامنه خدمات کتابخانهها و خروج از حالت کلیشهای امانت کتاب اجرا میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند با تأکید بر اینکه موفقیت و تحقق اهداف این کارگاه های آموزشی منوط به برخی سیاست های کلان از سوی نهاد و خود کتابداران است، ادامه داد: در صورت جانمایی کتابداران کسب و کار در جامعه و محقق شدن هدفها، در درجه اول شاهد توسعه اقتصاد محلی و به تبع آن تأثیرات مثبتی خواهیم بود که در جامعه رقم خواهد خورد.
وی در پایان از نهاد کتابخانههای عمومی کشور به دلیل برگزاری این دورههای آموزشی و تلاش برای توانمندسازی کتابداران و هدفمندی فعالیت کتابخانههای عمومی تقدیر کرد.
ارسال نظر