دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹

فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان خلیل‌آباد؛

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، مستلزم هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی و اجرایی است

جلسه تجمیعی انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان خلیل آباد

جلسه تجمیعی انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان خلیل‌آباد، با محوریت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و به ریاست فرماندار شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی، جلسه تجمیعی انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان خلیل‌آباد با محوریت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و به ریاست علی گرمابی، فرماندار شهرستان برگزار شد.

در ابتدا علی گرمابی، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان خلیل‌آباد، بر اصل همکاری و تعامل اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان با دستگاه‌های فرهنگی همچون آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، مستلزم همکاری و تعالات مستمر و موثر بین سازمان‌های فرهنگی و اجرایی است.

وی تصریح کرد: کتابخوانی، بستر فرهنگ‌سازی است. البته استفاده از ظرفیت فضای مجازی در راستای انجام کارهای فرهنگی همچون معرفی کتاب و ارتباط با دوستداران کتاب یک گامی موثر در این مسیر است.

فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان خلیل‌آباد همچنین، از برگزاری برنامه‌های فرهنگی دیگر همچون برپایی نمایشگاه کتاب در مناسبت‌های مختلف سال، نشست‌های کتابخوان، پویش‌های اهدای کتاب و ارتباط با اهالی فرهنگی و رابطین فرهنگی روستاها با کمک دهیاری و شورای اسلامی روستاها به عنوان راه‌های پیشرفت در مسیر ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نام برد.

در ادامه حسن احمدی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان خلیل‌آباد نیز، به ارائه گزارشی از وضعیت برنامه‌های فرهنگی و شاخص‌های کتابخانه‌ای شهرستان پرداخت.

وی ادامه داد: شهرستان خلیل‌آباد در حوزه کتابخوانی و ترویج استفاده از کتاب، در قالب برنامه‌های فرهنگی کتاب‌محور تعاملات مناسبی با دیگر سازمان‌ها همچون اداره آموزش و پرورش و کانون‌های فرهنگی مساجد دارد.

احمدی با اشاره به اینکه لازمه ارائه خدمات مطلوب‌تر و با کیفیت‌تر ایجاد بستری مناسب است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه سیار، با توجه به وضعیت شهرستان یک ضرورت فرهنگی محسوب می‌شود که امیدوارم در آینده با همکاری و تعامل دیگر سازمان‌ها این امکان فراهم شود.

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، مستلزم هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی و اجرایی است

ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، مستلزم هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی و اجرایی است

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 4 =